fbpx

Pikslitõmme × 3

Kahe maa ja mere vahel elas üks ööloomast kunstnik. Ta sündis aastal 2009, kui tuli teha endale Facebooki konto. Nimeks ei osanud midagi targemat võtta kui Estookin Andreen. Tema loomingulisus sai alguse filmidest ja videomängudest ent Estookini visioon ei klappinud tema stiiliga.

Pahaselt jauras Estookin, kuidas ta sooviks püstitada oma uru seinale töid, mis ei tekita vaadates häbi. Ta mässas öid ja päevi, et saavutada ideaalset tulemust, aga see, mis lõuendilt vastu vahtis, nägi ikka ja jälle välja nagu püha lehma tagumik.

Nii istuski Estookin üks öö arvuti taha maha ning uuris palju õpetusi, sai inspiratsiooni Dan LuVisi’ist, Patrick Brown’ist ja inimestest, kes tegelevad konspetsioonikunstiga. See tegu andis suuresti motivatsiooni ning jõudu portfooliosse lisa tekitamiseks ja Estookin avastas,et soovitud tulemus tuleb vaid kogemuse ja ränga tööga.
Tänase päevani üritab Estookin jõuda aina kõrgematele tasemetele, et ükskord karata püsti ja kriisata: „Jah, see läheb küll Desktopi taustapildiks!“

AT-22

Nii jätkabki Estookin oma tööd digitaalkunsti maailmas uue maaliga, mis kannab nime „AT-22“, et märkida ära Estookini järjekordne kontrollpunkt kõrguste poole viivas teekonnas.

AT.22