fbpx

E3 2014 – Ubisofti head ja vead

Ubisofti pressikonverentsi tasub alati vaadata. Olgu selleks õhtujuhiks kes tahes, kuldaväärt materjali suudetakse alati välja võluda. Kahjuks ei suuda keegi olla parem, kui Härra Kofeiin, aga heidame sellest hoolimata kiire pilgu nende tänavusele pressikonverentsile.

Head:

+ Aisha Tyler

Pikk, tumedanahaline ropu suuga naiskoomik juhtis Ubisofti show’d juba kolmandat aastat järjest, mis on pigem positiivne. Aisha teab, millest räägib, olles ise agar mängur ning kõik tema laval välja paistvad emotsioonid on ehedad. Tema kohati kohmetu huumor teeb Ubisofti pressikonverentsi jälgimise meeletult lõbusaks. Veel lõbusam on vaadata tema suhtlust väikeste kõhetute prantsuse mänguarendajatega. Mõnede inimeste arust olid lavale kukkunud F-pommid natuke liiast, ent minu arust tegi see õhkkonna vabamaks; puudus see piinlik ülikonna- ja lipsustatud ametlikkus.

+ Far Cry 4

Korraks oli kahtlus, et Far Cry 4 on pigem Far Cry 3-e sabas lonkimine, kui et korralik, täisväärtuslik mäng. Pressikonverentsil nähtud esimesed viis minutit lükkasid selle aga korralikult ümber – uus paha on Vaasist erinev, pilt on ilus, mängitavus tundub õigel kohal olevat… On, mida oodata!

uqn4qkgukc5mdhvcoivv

+ Taaskord suudetakse hästi lõpetada

Nagu varasemalt mainitud sai, siis juba pikemat aega oli Ubisoft mänguritele lubanud uut Rainbow Six’i seeria uut osa. Kuigi Patriots ilmavalgust ei hakkagi nägema, on rõõmustamiseks siiski põhjust, sest kuulutati välja Rainbow Six: Siege. Põhimõtteliselt seda ju oodata ei osatud, eks?

Vead:

– Lõpp muutub iga aastaga aina nõrgemaks

Watch_Dogs oli konkreetne pauk luuavarrest. The Division, kuigi võrdväärselt äge tunduv mäng, oli pisut väiksem üllataja, sest peale eelmise aasta suurt paljastust, oodati Ubisoftilt sel aastal taaskord midagi sarnast. Rainbow Six: Siege oli juba eos suure pinge all, ent tema kirstunaelaks sai muidugi õhus rippuv küsimus, mis on saanud varasemalt välja kuulutatud Patriots’ist? Teatud tasandil osati uue Rainbow Six’i tulekut oodata ning taaskord kadusid mõningad üllatuspunktid.

– Täiesti uusi mänge oli vähe (kui üldse)

Assassin’s Creed: Unity oli varem välja kuulutatud, The Division oli varem välja kuulutatud, Valiant Hearts: The Great War oli varem välja kuulutatud, The Crew oli varem välja kuulutatud, Far Cry 4 oli varem välja kuulutatud. Shape Up oli uus… Kinecti mäng.

– Just Dance on Ubisofti FIFA!

Ehk siis igal aastal uus mäng, sest miks mitte? Inimesed ostavad, ju siis meeldib. Aga vähemalt saab uut osa nutitelefoni abil mängida! Hurraa, innovatsioon!

JD2015_screen_TETRIS_XBOXONE_e3_140609_4pm_1402149783

Tänu eelnenud aastate suurtele üllatustele ootasid inimesed Ubisoftilt rohkem, kui nood olid valmis pakkuma. Pole ka ime, et latini oli selle alt läbi minnes palju ruumi. Ometigi suudeti antud materjalist kõik välja pigistada ning isegi Kinecti mängu esitlust oli huvitav vaadata.