fbpx

Mängumagnaat Electronic Arts on avalikustanud uue teenuse, mil nimeks EA Access. Tegu on eksklusiivselt Xbox One’ile tuleva teenusega, mis võimaldab kasutajatel 4.99 dollari eest kuus või 29.99 dollari eest aastas alla laadida ja piiramatult mängida EA suurimaid mänge. Täpset väljalaskekuupäeva veel avaldatud ei ole, kuid EA Access’i beeta-testimist alustati eile ning hetkel on huvilistele avatud neli mängu: FIFA 14Madden NFL 25Peggle 2 ja Battlefield 4.

rsz_access

Lisaks piiramatule ligipääsule pakub EA Access ka 10% allahindlust kõigile Xbox Game Store’ist ostetud EA toodetele. See kehtib nii digitaalselt alla laetavatele täismängudele, nagu näiteks EA poolt levitatav äsja edasi lükatud Dragon Age: Inquisition, kuid ka lisateenustele, nagu Battlefield Premium ja FIFA Ultimate Team punktid. Veel on võimalus teenuse kasutajatel proovida uusi EA mänge viis päeva enne nende poelettidele jõudmist. Esimesed mängud, millele saab varem käed külge lüüa, on FIFA 15, NFL 15NHL 15NBA LIVE 15 ja Dragon Age: Inquisition. Prooviperioodi käigus salvestatud progress on hiljem võimalik üle kanda ka täismängu.

rsz_dragon

EA Access ei pidanud algselt vaid Microsofti konsooli kasutajatega piirduma. Sony kaalus teenuse pakkumist ka Playstation 4 peal, kuid otsustas loobuda, kuna ei uskunud, et mängijad oleksid huvitatud maksma lisaraha paketi eest, mis keskendub vaid EA mängudele. Kuna Playstation Plus’i kasutajate arv on alates Playstation 4-ja müüki tulemist suurenenud 200%, on Sony arvamusel, et kliendid on rohkem huvitatud teenustest, mis pakuvad suurel hulgal ja mitmekülgset materjali ühe madala tasu eest.

Sportmängude fännidele on EA Access kindlasti hea uudis, kuna nüüd on võimalik igal aastal ilmuvate seeriamängude puhul 10% allahindlust saada ning odav ligipääs mitmetele suurtele EA mängudele on samuti üsna ahvatlev. Võimalus viis päeva varem Dragon Age: Inquisition’i müütilist maailma avastada peaks nii mõnegi kahtleja EA leeri meelitama.

Allikas: EA