fbpx

Mina isiklikult olen üpriski arvutivõõras inimene, seda just mängude osas. Peamiseks põhjuseks on kehv riistvara. Ometigi on mul Steami konto täiesti olemas, arvutisse allalaetud ning isegi Humble Bundle ei ole minu jaoks võõras nähtus. Seega istub minugi kontol hunnik mänge, milleni ma tõenäoliselt kunagi ei jõua, sest Humble Bundle pakkus ühte mängu, mida ma tahtsin ja ülejäänud lihtsalt tulid kaasa. Oeh.

hitman absolution

Kellele eelnev kirjeldus tuttav, ent digitaalsele ülemäärasele kogumisele parandust pole leidnud, sel on võimalik oma mängukataloogi taaskord võimalik suurendada – seekordne Humble Bundle keskendub Square Enixi mängudele ning kõigest 15 dollari eest on võimalik endale saada tervelt 16 mängu, mille seas on sellised pärlid, nagu Hitman: Absolution, Just Cause 2, Lara Croft and the Guardian of Light, terve Deus Exi seeria ning palju-palju muud. Lähiajal pikeneb ilmselt nimekiri veelgi.

Ja Daikatana. Mine võta kinni.

daikatana

Ainsaks miinuseks pakkumise puhul on see, et sel korral jäävad Maci ja Linuxi kasutajad suurema osa mängude puhul pika ninaga…

Allikas: Humblebundle.com