fbpx

Kas kõik on valmis? Mina ei ole, tunnistan ausalt. EA pressikas E3 ajal oli suhteliselt igav ning ma kahtlen, et Gamescomil midagi väga paremat näidatakse. Samas, kui lõpuks ometi Battlefronti gameplayd näeb, annan neile ehk andeks!

+ Pressikas pole veel alanudki, aga juba kõik streamid läägivad. Hea algus.

+ Failed to load video. Oh, Twitch, oh EA…

+ Twitchi kommentaarides nõutakse Skate 4 ilmumist. Ma pole veel esimestki ära lõpetanud…ent ei vaidle vastu faktile, et rulamänge on tõepoolest liiga vähe!

+ Gamespoti lehel hakkas striim tööle, sorri Twitch!

+ Kurat, magasin alguse maha! Aga tundub, et Dragon Age on esimesena rambivalguses. Ma pole veel esimestki ära lõpetanud…(deja vu!)

+ Miljon erinevat kombinatsiooni tegelase tegemiseks, 200 erinevat võimalust tema võimete jaoks…Dragon Age rõhub numbritele.

+ See taktikalise kaamera kasutamine tundub tegelikult päris põnev. Esimest korda tekib selle mängu vastu isegi kerge huvi.

+ Oi näe, lääg! Oligi kuidagi liiga kaua see striim korralikult töötanud.

+ Asi ei ole ainult minus ja minu internetis! Ka Gamespoti Justin Haywald nõustub minuga – “The stream is…a little laggy to say the least.”

lag

+ “Aah, this is fantastic!” ütleb Bioware’i esindaja keset läägi, aga ma ei saa kohe kuidagi temaga nõustuda. See on kõike muud!

+ “so do i need a to pay for a season pass so it won;t lag every 2 seconds?” – humoorikas kommentaar Gamespoti leheküljelt.

+ Uue Dragon Age’i treiler tuletab meelde, et mul pole isegi Skyrim veel läbi mängitud!

+ Oi! Lääg kadus ära ja koos sellega ka Dragon Age! Lihtsalt niisama ilmus Titanfall ekraanile!

+ Uue map packi nimi on IMC Rising ja tuleb millalgi sügisel. Ei kurda, mulle Titanfall väga meeldib ning eelmised map packid said ostetud. Millegipärast aga paljud kurdavad, et jama mäng on.

+ JESS! AEG SPORDIMÄNGUDEST RÄÄKIDA!

+ Okei, ma ei saa aru kas ma olen nüüd ajast maha jäänud või hoopiski ette läinud, ent mina ja Justin Haywald räägime erinevatest asjadest!

+ Jep, ajast maas! Tema näeb juba Sims 4ja, mina just lõpetasin NHLi treileri vaatamise.

+ Õnneks räägivad nad Sims 4st, seega ma ei jää millestki olulisest ilma. Heyooooo!

pool

+ Asjakohane pilt.

+ Nad mängivad laivis Sims 4ja. Väga põhjalikult. Ma ei oleks arvanud, et ma seda ütlen, aga…kus kurat on FIFA 15!?! See oleks tunduvalt põnevam, kui see mis praegu aset leiab.

+ “cant believe i stayed up until 4am to watch this….. goodnight” – reaalsus jõuab Gamespoti kasutajateni.

+ Nad tegid twerkimise nalja ja siis näitasid, et uues Simsis on selline asi nagu “cow plant”. Mida?

+ Sims 4 ilmub juba 3 nädala pärast ja praegu saab endale simi valmis ehitada nende kodukal asuva demoga. Vapustavalt põnevad uudised!

+ FIFA TIIIIIIME!

+ Mäletate, kuidas ma ütlesin et ma pigem vaataks FIFA gameplayd, kui Sims 4ja oma? … Võtan oma sõnad tagasi.

+ “It’s the best FIFA ever.” Väga veider oleks muidugi, kui keegi tuleks kuskile pressikale ja ütleks, et “ou, selle aasta mäng on pisut kehvem kui eelmiste aastate omad, aga ostke ikka, palun!”

+ “The people who buy FIFA every year don’t watch these conferences, and they’ll buy the games anyway… so what’s the point of showing us this crap.” – tähelepanekuid Gamespoti kommentaariumist.

+ Ja natuke ka emotsioone – *Bangs head rapeatedly on desk*

+ Kuu aja pärast tuleb uue FIFA demo. On, mida oodata. (ääremärkus – tegu oli sarkasmiga.)

+ Nad räägivad Star Wars: The Old Republicust. MA EI TEADNUDKI, ET SEE MÄNG VEEL ELUS ON!

anakin palpatine

+ Ah jaa, Dawngate ka veel eksisteerib!

+ Täiesti uus Bioware’i mäng!

+ Arusaamatu action, must ekraan, arusaamatu action, must ekraan – see ongi Shadow Realms. See…see on suhteliselt mannetu, ausalt öelda. Muidugi, veel on liiga vara otsustada, aga siiski. Väga fantaasiavaene hetkel.

+ Shadow Realmsi alphad ja beetad tulevad tulevikus ja PCle.

+ Battlefield: Hardline. Mida on sellest veel rääkida? Sul on relvad, sa tulistad, mäng näeb välja nagu Battlefield 3 ja 4…

+ Nad näitavad lugu! Näeb väga rumal välja! …what else is new?

+ Päris pikalt näidatakse seda. Tõenäoliselt on see umbes 1/3 kogu üksikmängu loost! Heyooooo x2!

+ “Meie mängus on nüüd täiesti uus vidin, mis muudes mängudes on juba ammu kasutusel olnud!”

+ Kaks automaatidega tüüpi annavad alla, kui neid sihib üks püstoliga tüüp. Sellele järgneb politsei vägivald (käsi üleval hoidev mees, kes ei osuta mingisugust vastupanu, saab vastu lõugu).

+ Hiilimine sai läbi, tere tulemast plahvatused!

+ Ma jään ikka arvamusele, et Bad Company 3 oleks tunduvalt õigem valik olnud uue Battlefieldi jaoks.

+ “Innovation, depth and stability – Hardline!” HAHAHAHA! Ei oota, sa mõtled seda päriselt? HAHAHAHAHAHA!

Ja saigi läbi ka see pressikonverents. Ei ole mingit kahtlust, et senini kõige nõrgema sisuga asi, mida senini Gamescomil näha võis. Juba nähtud asjade kordamised ja/või laiendused, Hardline’i üksikmänguosa tutvustus, ning lati alt läbi minev Shadow Realms – selline oli EA Gamescomi pressikonverents aastal 2014.

Aitäh kõigile, kes kaasa lugesid!