fbpx

Yves Guillemot, Ubisofti tegevjuht, väitis Gameinformeris ilmunud artiklis, et peale Watch_Dogs’i ilmumist Nintendo Wii U peale täiskasvanutele mõeldud mänge enam ei tehta ega väljastata. Sellist käiku põhjendas ta Ubisofti mängude kehvade müüginumbritega Wii U peal. Eraldi tõi ta välja kompanii lipulaeva Assassin’s Creed’i ning väitis, et eelmise aasta sügisel, mil ilmus seeria neljas osa, alapealkirjaga Black Flag, olid vastava mängu müüginumbrid vägagi pisikesed. Guillemot lisas, et „Nintendo fännid lihtsalt ei osta Assassin’s Creed’i“.

yves 2

Küll ei tähenda aga eelnev, et Ubisoft Wii U totaalselt kõrvale lükkaks – tegu olevat lihtsalt fookuse suunamisega mängudele, mis kasutajatele meeldivad. Guillemot tõi näiteks menuka tantsumänguseeria Just Dance. Wii U ei ole ainuke, kes peatselt külma kohtlemist tundma hakkab, sest juba järgmisest aastast lubab Yves Guillemot seljataha jätta Xbox 360’e ja PS3’e ning keskenduda ainult uue põlvkonna konsoolidele.

Watch_Dogs jõuab Wii U peale väidetavalt selle aasta sügisel. Muudele platvormidele jõudis mäng juba maikuus ning ka Level1 tegi sellele videoarvustuse. Ja ka kirjutas sellest. Mitu korda.

Allikas: Gameinformer