fbpx

Habemenaljad ja spordimängud

Spordimängude treileritel on mingi imelik komme või soov proovida olla erilised. Kas selle põhjuseks on tahtmine püüda nende inimeste tähelepanu, kes muidu spordimängude poole isegi ei vaataks? Või proovitakse vabandada asjaolu, et selles mängužanris on areng väga aeglane? Olgu asjalood ühte või teistpidi, spordimänge mittemängivad inimesed vaatavad neist ikka mööda ning isegi kõige ajuvabamad treilerid ei pane neid meelt muutma, pigem vastupidi. Kui aga neil treileritel õnnestuks pöörata spordimängude usku eelpool nimetatud inimeste sõbrad, oleks muidugi olukord teine. Mainin kohe ära, et mina olen üks neist, kes ei mängi spordimänge ning mu sõbrad samuti ei tee seda. Aga kas me vaatame selliseid treilereid? Jah.

NBA 2K15 on 9. oktoobril ilmuv järjekordne korvpallimäng, mis tutvustab võimalust oma nägu sisse skanneerida, kasutades näiteks PlayStation 4 kaamerat. Selle lisa tutvustamiseks lasti ka välja treiler. Tegelikult tehti neid kaks, aga kuna postituse teemaks on halvad treilerid, siis tollest teisest me siin ei kirjuta, kuna too räägib kõigest muust kui sellest, et mängijal on nüüd võimalik hakata endaga mängima. Nilbe seos on siin täiesti kohane, sest endaga mängimiseks on teised kohad kui NBA 2K15. Vaadates hetkeks sellest treilerist kaugemale, siis see skanneerimise lisa tundub ju väga tore. Kui see vaid töötaks ka nii nagu reklaamitud (antud arvamus põhineb skeptilisel spekulatsioonil mitte isiklikul kogemusel)…

Miks on jäähokimängijad hambutud? Sest neil ei ole mõtet uusi hambaid suhu panna, niikuinii jäävad neist ilma. Täpselt sama halbade naljadega tutvustatakse meile uut NHL 15 mängu. Aitäh, aga ma väärin rohkemat.

Kirsiks tordil on muidugi NFL 15 reklaam. Ma ei oskagi enam öelda, kas tegemist on halva või hea reklaamiga. Kas see on nii hea, et see on halb või vastupidi? Üks asi on aga kindel – sellesse on panustatud kordades rohkem raha kui kahe eelpool nimetatud treileri kõige utoopilisemad eelarved oleksid ette näinud. Kas see teeb antud treilerist vaadatava treileri? Pean kurbusega vastama, et jah, rahal on kahjuks selline omadus teha totaalsest jamast talutav moodustis. Võtame kasvõi „Transformers’ite“ filmiseeria.

Nüüd tordist, millel on kirss, millel omakorda teelusikaga pandud tilgake magustamata vahukoort– FIFA 15 treiler. Kas ma valetan, kui ütlen, et Level1 kirjutatud tekstidest võib tihti jääda mulje nagu oleks FIFA meie kõige vihatum mänguseeria? Treilerist aga nii palju, et nalja seal ei tehta. Kala akvaariumist välja lendamine on kurb, sest kala sureb ära. Vastu kappi lendamine on valus ning sellest võivad tekkida väga pikaks ajaks sinikad ja verevalumid. Kui üleval korteris uputab ja sinu laest hakkab vett alla tilkuma, tuleks võtta ühendust oma naabri või korteriühistu esindajaga, mitte mängida edasi oma konsoolil. Vastasel juhul ei jää sa ilma mitte ainult oma mängusalvestusest. Ja Messi? Messit ma ei taha rohkem näha, maailmas peaks olema veel jalgpallureid!