fbpx

Hea uudis Destiny fännidele! Kavatsete osta Bungie peatselt ilmuva kauaoodatud online tulistamismängu digitaalselt kas Xbox 360 või Playstation 3 konsoolile? Sel juhul on teil võimalik kõne all olev mäng piiratud ajaperioodi jooksul tasuta alla laadida vastalanud konsooligeneratsiooni masinatele.

Bungie andis teada, et pakkumine kehtib 2015. aasta 15. jaanuarini ning tasuta saavad eelmise generatsiooni konsoolidele digitaalselt Destiny soetanud mängijad juurdepääsu mängu standardsele väljalaskele, Digital Guardian Edition’ile ja Expansion Pass’ile. Selleks on vaja kas nimetatud kuupäeval või enne seda logida sisse oma Xbox One’il või Playstation 4’jal sama kontoga, mida kasutati vanematel konsoolidel Destiny ostmiseks. Seega, kui soetad mängu Xbox 360’l, saad tasuta alla laadida ainult Xbox One’i versiooni. Sama kehtib loomulikult ka Sony konsoolide kohta. Positiivne on ka see, et mängu uuesti alustama ei pea, kuna progress kandub praeguse põlvkonna masinatele üle.

rsz_destinyscreen

See pakkumine on kindlasti hea uudis kõigile eelmise generatsiooni konsoolide omanikest Destiny fännidele, kes plaanivad uue põlvkonna masinatele üle minna. Sony ja Microsofti poolt on tegu hea müügikampaaniaga, kuna Destiny on juba enne oma 9. septembril toimuvat väljalaset väga populaarseks osutunud.  Spekuleerin, et peagi näeme Xbox One’i ja Playstation 4’ja müüginumbrite mõningast tõusu.

Allikas: Destructoid