fbpx

Mõnda aega tagasi kirjutasime sellest, et Monolith Productsions’i poolt loodav seiklusmäng Middle-earth: Shadow of Mordor jõuab poelettidele oodatust varem. Nüüd on mängu väljalaskekuupäeva osas taaskord muudatusi. Nimelt peavad Xbox 360’l ja Playstation 3’l Tolkieni fantaasiamaailma avastada soovivad mängijad natukene kauem ootama, sest mängu eelmise generatsiooni konsoolide versiooni jõuab nüüd lubatud 3. oktoobri asemel poodidesse alles 21. novembril.

MIDDLE+EARTH+SHADOW+OF+MORDOR+WALLPAPER1 copy

Tundub, et Monolith’i meeskonnal on raskusi ühildada oma uue avatud maailmaga mängu möödunud generatsiooni konsoolide vananenud riistvaraga. See pole sugugi üllatav, arvestades videoid, mida senini on fännidele näidatud. Kohati on korraga ekraanil väga suurel hulgal tegelasi ning võib eeldada, et Xbox 360 ja Playstation 3 jäävad hätta stuudio poolt lubatud tulemuste saavutamisega. Tegu võib olla ka turundusnipiga, mille eesmärgiks on Middle-earth: Shadow of Mordor’i läbimüügi suurendamine uuema põlvkonna mängumasinatel – uutel konsoolidel on mängude hinnad mõnevõrra kallimad. Kuna eelmise generatsiooni masinaid on uue põlvkonna omadest rohkem müüdud, võib Monolith’i käigu taga olla soov lasta suurema potentsiaalse ostjaskonnaga versioon välja pühadehooaja läheduses.

rsz_shadowwarg

Middle-earth: Shadow of Mordor’i Playstation 4’ja, Xbox One’i ja arvutiversioonide väljalaskekuupäeva osas muutusi ei ole ning peaksid olema kättesaadavad alates 30. septembrist.

Allikas: Polygon