fbpx

Kui sa omad PlayStation 4 konsooli

Driveclub PlayStation Plus Edition – Miks osta täismäng?

Uus generatsioon ei toonud endaga kohe kaasa uue generatsiooni kihutamismängu. Nüüd parandatakse seda viga nii Xbox’i kui ka PlayStation’i poolelt. Neist viimane esitleb enda konsooli võimekust Driveclub’i näol, millest lastakse ka välja väiksem ehk PlayStation Plus kasutajatele mõeldud versioon 11 raja ja 10 autoga.

Dust: An Elysian Tail – Teil on ka PS4 indie-mängude mängimiseks?

Kes kaotas identiteedi ära? – Sina! Nüüd on see vaja üles leida. Sukeldu pea ees käsitsi maalitud maailma, kaaslaseks tapmist ootavad koletised. Kas teadsid, et Dust on põhimõtteliselt tehtud vaid ühe inimese, Dean Dodrilli poolt?

Spelunky 

Oled juba varem koobastes seigelnud ja aardeid otsinud? Oled? Kindlasti mitte nii nagu seda saab teha Spelunky‘s. Kui sa just ei ole Spelunky‘t mänginud.

Kui sa omad PlayStation 3 konsooli

Batman: Arkham Asylum – esimene parim uus Batmani mäng

Batman püüdis Jokkeri kinni ning viib ta temasuguste jaoks mõeldud Arkham Asylumi vaimuhaiglasse, kuid sealsetel vangidel on nahkhiirmehe jaoks varuks paar üllatust. Arkham Asylum taaselustas Batmani mänguseeria ning lõi oma erilise mängumehhaanikaga teatavas mõttes uue stiili, mida on järjest proovitud edukalt ja vähem edukalt üle kanda ka teistesse mängudesse.

Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara

Arkaadimänge ja Dungeons & Dragons žanre omavahel siduv teos, mis lisab vanadesse vormidesse uusi tuuli näiteks online mängu näol.

Kui sa omad PlayStation Vita konsooli

Pix the Cat 

Pix the Cat on järgmine Pix… seeria mäng, mille valmistajaks on prantsuse mängustuudio Pastagames. Pix the Cat toob meieni arkaadiliku partide päästmise, mis on cross-buy teenusena kättesaadav ka PlayStation 4 konsoolil.

Rainbow Moon

Raibow Moon on rollimäng, mis paneb rõhku avastamisele, tegelase arendamisele ning turn-based lahingutele. Mäng on cross-buy teenuse kaudu seotud PlayStation 3 konsooliga, mis võimaldab ka jagada salvestatud mänge mõlema konsooli vahel.

Allikas: PlayStation.Blog