fbpx

Möödas on aeg, mil kohalikel võrgupidudel vaatavad vastu vaid meestest koosnevad võistkonnad ning pealtvaatajate seas elavad kaasa vaid üksikud naised. Mänguorganisatsioon Wortex-Gaming teatas, et nende all alustab tegevust CS:GO naiskond.

Võistkond on küll olemas, kuid võistlustel neid veel niipea nägema ei hakka. Nimelt on mitmete liikmete jaoks CS:GO mänguna võõras ning nüüd alustatakse meeskonnatöö harjutamist ning relvade ja kaartide tundmaõppimist. Esimesed võistlused on eesmärgiks ette võtta 2015. aastal.

CS:GO naiskonda kuuluvad Sigrid “Sweezy” Jeletski, Katriin “Kiisu” Veltson, Gerly “Gerly” Donald, Anete “kittenGritten” Treksler ning Sandra “Princess Sandra” Kaljula.

Gerly “Gerly” Donald:

„Ma arvan, et CS:GO naiskonna loomine annab üldiselt naismänguritele juurde. Ehk nad julgevad ka nüüd avalikult meie eeskujul mängima hakata. Anname neile innustust, et ka tulevased naisküberatleedid ja mängurid julgeksid end võistluslikul tasandil proovile panna ja rammu katsuda. Kui praegu on võrgupidudel esindatud peamiselt mehed, siis loodetavasti on tulevikus meie kõrval näha ka teisi naisi meestega võistlemas. Ideaalis sooviksimeise aga meestega võistlemise asemel hakata end proovile panema ka naiste stseenil. Meie esimene samm on astutud ning nüüd treenime usinalt, et osa võtta tulevastest Eesti võrgupidudest ja turniiridest, kuid see eeldab meilt väga suurt panust ja aega mängule CS:GO.”

Vastselt loodud naiskonna motoks on: „Me kõik oleme üheskoos võimas meeskond ja valmis maailmale näitama, mida Eesti naised suudavad.”

Level1 soovib omaltpoolt naiskonnale täpseid sihikuid ning palju edu!

Allikas: Wortex-Gaming