fbpx

Näitus: Digital Revolution

Stockholmis asuvas Tehnoloogia muuseumis (Tekniska Museet) toimub kuni 25. augustini näitus Digital Revolution, mis koondab endas tehnoloogia arengu ajalugu, kasutades selle illustreerimiseks videomänge, filmitööstust, tekstiile, kunstiprojekte ja interaktiivseid töid. Näitus võimaldab külastajatel avastada, kuidas kunst, disain, muusika, film ja videomängud on ammutanud inspiratsiooni ja arenenud käsikäes digitaalse tehnoloogiaga.

Digital Revolution pakub vaatamisväärsust ja huvitavat taasavastamisrõõmu ka neile, kes peavad end digitaalse revolutsiooni täisväärtuslikuks osaks. Nii võime näituselt leida dokumentaali Minecrafti loojast Markus „Notch“ Perssonist kui ka mänguarendajast Tim Schaferist, samuti on oma koha leidnud 7 Oscarit võitnud filmi Gravity visuaalefektidest rääkiv installatsioon ja ka 4 Oscariga pärjatud Inceptioni interaktiivne töö. Sellele lisaks lugematus koguses interaktiivseid kunstiteoseid, videomänge, filme jpm.

Kui peaksite lähiajal Stockholmi sattuma, unustage kesklinnas jalutamine ning minge meenutage, kui lahedal ajal me elame.