fbpx

Portal 2 tuleb teatrilavale

Jaanuari lõpus etendub Vancouveri Rio Theatre-is videomängul põhinev muusikal Portal 2: The (Unathorised) Musical

Tuntud mõistatusmängul Portal 2 põhineva musta huumoriga vürtsitatud muusikali toob teatritrupp Geekenders publikuni 30. ja 31. jaanuaril.

Muusikali tegevus toimub kauges tulevikus. Asukohaks on mahajäetud laboratoorium, kus peategelase,pikas uinakus oleva Chelli, äratab üles briti aktsenti omav jutukas robot ning kahekesi üritatakse laborist jalga lasta. Sellega pannakse aga algus sündmusteahelale, mis ei too endaga kaasa midagi head.

Geekenders on tuntud teatritrupp, mis lavastab igal kuul laulude, tantsude ja lameda huumoriga küllastatud sõu. Trupi jaoks pole tegu esimese selletaolise lavastusega. Geekenderslased on varem teatrilavale toonud popkultuurist tuntud legendaarsed teosed nagu Star Wars ning Sõrmuste Isand ja kõigi jaoks tuttavad tegelased, sealhulgas nahkhiire kostüümis tegutseva superkangelase Batmani ning võlurpoisi Harry Potteri.

Mängusarja Portal looja Valve pole antud muusikaliga kuidagi seotud ning ettevõtte õnnistust teatritrupil pole, kuid see veel ei tähenda, et teatritükk peaks seetõttu halb olema.

Allikas: Rio Theatre, Tech Times