fbpx

Dying Light on parkuurihõnguline zombijahtimismäng, mis jõudis digitaalselt müügile 27. jaanuaril ning tuleb Euroopas poelettidele 27. veebruaril. Selle taga seisab Poola stuudio Techland, mis on varemgi elavate surnute vastu kiindumust üles näidanud, tuues meieni Dead Island’i seeria, mille teine osa peaks ilmavalgust nägema käesoleval aastal. Hetkel on Techland aga usinalt ametis Dying Light’iga ning avalikustas äsja, et mäng saab endale peatselt ka eriväljaande. See ei järgi aga traditsioonilist liini ja ei hõlma pelgalt heliriba, kunstiraamatut ja kujukest mingist tegelasest. My Apocalypse Edition on midagi palju enamat ning teeb su rahakoti tervelt 250 000£ või 341 616€ võrra õhemaks.

rsz_myapocalypse

Lisaks paksule rahakotile peab My Apocalypse Edition’i soovija ka kiiresti reageerima, kuna kogus on piiratud. Techland paneb välja vaid ühe eriväljaande ning see on saadaval eksklusiivselt Suurbritannia levitaja GAME kaudu. Mida veerand miljonit maksev videomängu eriväljaanne sisaldab? Esimese ajasna hakkab silma zombikindel maja, mille ehitab valmis Tiger Log Cabins ning kus on olemas kõik eluks vajalikud mugavused, telekas, Xbox One ja helisüsteem. Hinna sees on veel parkuuritunnid, Be The Zombie (mängumood Dying Light’is) matš mänguarendajatega, mille klient võidab, et näidata oma sõpradele kui „leet” ta on; reis Wroclawisse Techalndi stuudiosse ning võimalus pidutseda kellegi zombi konsultant Steve’iga. Kuid see pole veel kõik! Mängu luuakse sinu näoga Night Hunteri karakterimudel, saad endale Dying Light’i öönagemisprillid ning täiskasvanute mähkmeid mängu kõhedamate osade tarbeks; lisaks veel neli autogrammidega mängu Steelbox versiooni, kaks paari Razer Tiamat klappe ning elusuuruses Volatile’i kuju, mille otstarve seisneb väidetavalt rüüstajate eemalepeletamises.

Seega, kui kardad maailma lõppu zombide käe läbi ning arvad, et parim viis ellu jäämiseks on mõnusas punkris virtuaalsete elavate surnute ridade õgvendamine, võib My Apocalypse Edition olla midagi sinu jaoks. Kui ei, siis on see uue kodu näol vähemalt investeering tulevikku.

Allikas: Gamespot