fbpx

Paljudele tuli üllatusena, et Wolfenstein: The New Order suudab kaasaegses mängumaailmas nii hästi kohaneda ja teha väga hea esituse. See suutis tuua varjusurmast tagasi seeria, mille varasemate osade näol oli tegemist paljude praegu täiskasvanuikka jõudnud mängurite esimeste sammudega mängumaailmas. Seetõttu ootavad ilmselt paljud mängurid The New Orderi eraldiseisvat mängulisa Wolfenstein: The Old Blood.

Selleks, et 5. maini ootamine veidi valutumalt mööduks, krabas Eurogamer mänguarendajate striimi ning avaldas selle kõigile vaatamiseks oma Youtube kanalil.

20 minutit kestvast kommentaare sisaldavast videost võib näha, milline näeb välja Wolfensteini alternatiivajalooline Saksamaa II maailmasõja ajal enne The New Orderi sündmusi. The Old Blood sisaldab endas kahte missiooni, millest esimeses, pealkirjaga Rudi Jäger and the Den of Wolves, tuleb Blazkowiczil sisse murda kurikuulsasse Wolfensteini lossi, et varastada koordinaadid, mis juhataksid ta kindral Deatsheadini, The New Orderi peamise kurikaelani. Teises osas, The Dark Secrets of Helga von Schabbs, peab Blazkowicz võitlema natsist arheoloogi ja tema poolt valla päästetavate iidsete ja tumedate jõududega.

Allikas: Eurogamer