fbpx

Ilusat aastapäeva, Titanfall!

Juba terve aasta tagasi ilmus nii digitaalsetele kui ka füüsilistele poelettidele esimese isiku vaates tulistamismängude turgu muutma pidanud Titanfall ja mõnes mõttes see ka õnnestus. Endistest Infinity Wardi (Call of Duty) töötajatest koosneva värske mängustuudio Respawn Entertainmenti debüütmäng oli sõõm värsket õhku natuke liiga ühesuguseks muutunud mitmikmängude maastikul. Aasta jooksul juhtus nii mõndagi – ilmusid 3 allalaetavat lisa, kahjuks langes mängijate arv ning vihjati, et tulemas on ka järg. Aastapäeva puhul annab EA ära tasuta kõik seni ilmunud lisad ehk kogu Season Passi sisu Xbox 360, Xbox One’i ja PC peal. Kõik, kes pole veel kordagi Titanfalli proovinud, võivad nüüd Origini Game Time’i kasutades mängu ja kõik selle lisad alla laadida ning 48 tunni jooksul titaane ribadeks lasta.

Titanfall-Screen-3

Mina olen Titanfalli juba mõnda aega mänginud, kuigi Season Passi ostma siiski ei rutanud. Põhjus seisnes ilmselt selles, et olemasolevatest kaartidest piisab päris kauaks, kuigi vahel jäi tunne, et päris mängijaid jäi ainult vähemaks. Tõenäoliselt on EA vaadanud üle Titanfalliga seonduvad kulutused ja tulud ning mõistnud, et mänguga nad enam suurt ei teeni, mistõttu otsustatigi anda kogu teadaoleva sisu tasuta ära. See tähendab ka seda, et allalaetavad lisasid enam ilmselt ei tule ning Respawn Entertainment tegeleb arvatavasti juba järje loomisega.

Ma pole kindel, kas ka see midagi tähendab, aga Originist lisasid alla laadides märgitakse, et neid saavad mängida ainult Season Passi sisaldava Deluxe Editioni omanikud. Mina sain tavaversiooni omanikuna kõik kolm alla laadida ja tõenäoliselt ei teki ka mängimisel mingeid probleeme. Tõenäoliselt unustati see märkus kas eemaldada või on tasuta lisade jagamine siiski ajutine. Seega tasuks kohe vastu võtta kõik, mis pakutakse.

Allikas: PC Gamer, Titanfall