fbpx

Tundub, et 2015 ei kujune Star Warsi aastaks mitte ainult kinolinal, vaid tähesõdalased hakkavad laineid lööma ka meie mängumasinates. Electronic Arts tegi äsja avalikuks esimese treileri mängust Star Wars Battlefront. Mängu kallal töötab Dice, stuudio, mis on kõige enam tuntud Battlefieldi’i seeria edasikandjana. Battlefronti seeria varasemad osad tõi mängijateni LucasArts, mis aga 2013. aastal oma uksed sulges. Lisaks uuele treilerile jõudis kohale ka info, et Star Wars Battlefront jõuab meieni 17. novembril ning mängida saab seda PC-l ning uue põlvkonna konsoolidel.

https://www.youtube.com/watch?v=NEKSEWpz40A

Nagu varaste treileritega kipub ikka olema, on ka värske Battlefronti video eelkõige uhke Tähesõdade teemaline klipp ja seda, milline mäng reaalselt välja nägema hakkab, sellest ei selgu. Battlefront keskendub mitmikmängule ja üksikmängu kampaania puudub sellest täielikult. Mängu tegevus leiab aset Tähesõdade originaaltriloogia sündmuste ajal ning Mässuliste ja Impeeriumi vahelised lahingud leiavad aset juba tuttavatel planeetidel nagu Tattooine ja Hoth, kuid näeme ka uusi kohti nagu Jakku, mis debüteerib aasta lõpus esilinastuvas Tähesõdade seitsmendas episoodis. Jakku tasand saab olema tasuta allalaetav lisapakk, millele ettetellijad saavad ligi 1. detsembril, ülejäänud nädal aega hiljem.

Aasta lõpp saab seega olema Tähesõdade pärusmaa. Star Wars Battlefront jõuab kohale 17. novembril ja filmiseeria seitsmes osa saabub kinolinadele 18. detsembril.

Allikas: Kotaku