fbpx

Kui sa omad Xbox One konsooli

Assassin’s Creed IV: Black Flag

Black Flag on tõenäoliselt üks kõige populaarsem Assassin’s Creed seeria mäng… kui kõik Ezioga senduv välja arvata muidugi. Varjudes luuravate salamõrvarite tegemistele keskenduva sarja kolmanda osa menukaim iseärasus oli võimalus laevadega kõrvalmissioonide käigus sõitmas käia ja teiste veesõidukitega lahingut pidada. Neljas osa ehitati tervenisti just selle sama tunnusjoone ümber ning tulemuseks oli lõbus piraadihõnguline seiklus, kus paljud mängurid unustasid selle salamõrtsuka osa üldse ära ning leidsid, et palju parem viis enda aja veetmisek on sihitult merel ringi sõita ja oma madruste laulu kuulata.

So Many Me

Järjekordne indie-mäng astub lavalaudadele ning pakub võimalust endaga tasuta tutvuda. So Many Me on mõistatusi täis platvormikas, mis paistab silma oma lihtsa ja lõbusa visuaaliga.

Kui sa omad Xbox 360 konsooli

Plants vs. Zombies

Kui sind on alati huvitanud, miks inimesed tualetti minnes tihti oma nutitelefonid kaasa võtavad, ei ole vaja vastust kauem otsida. Nutiseadmetelt konsoolile kolinud taimede ja zombide omavahelist mõõduvõtmist on küll pisut raskem endaga kaasa vedada, ent selle eest on toosama ääretult lõbus mäng ajavahemikus 1- 15. juuli tasuta saadaval.

Gears of War 3

Ühe kuulsaima Xboxi eklsusiivse mänguseeria kolmas osa pani triloogiale vägagi väärika punkti… Seda muidugi hetkeni, mil järgnesid üks kõrvalepõige Gears of War: Judgementi näol ning tänavusel E3 välja hõigatud neljas osa. Sellest hoolimata on Gears of War 3 algusest lõpuni higilõhna ja adrenaliini täis! Kuna esimese osa uustöötlus jõuab mängijateni juba augustis, on viimane aeg enda oskusi kolmanda osaga lihvida. Mäng on tasuta saadaval ajavahemikus 16- 30 juuli.

Head mängimist!