fbpx

Dead Island 2 kaotas arendaja

Mängust Dead Island 2 pole alates eelmise aasta elektroonilise meelelahutuse messist E3 midagi väga kuulda olnud. Avaldati treiler, mis jääb küll veidi alla esimese osa emotsionaalseks kiskunud videoklipile, kuid üldse mitte palju. Mäng pidi ilmuma esialgu ilmuma selle aasta kevadel, kuid lükati seejärel 2016. aastasse.

https://youtu.be/Q5cdtMP3xT8

Nüüd teatas Dead Island 2 avaldaja Deep Silver, et mängu arendusega ei tegele enam paljude poolt kiidetud Spec Ops: The Line teinud stuudio Yager Development. Pole täpselt teada, mis ajendas arendajaga koostööd lõpetama või kes võtab projekti töökäigu üle, samuti ei ole infot, kas otsus mõjutab kuidagi ilmumiskuupäeva. Deep Silver kommenteeris oma otsust väites, et selleni jõuti mõeldes Dead Islandi fännidele ning nende peamiseks eesmärgiks on tuua mängijateni täisväärtuslik järg esimese osale.

dead island 2

Üldiselt võib tunduda, et zombimängude žanr on juba ammu üle-ekspluateeritud ning arendajad pole veel aru saanud, et zombide maailmast on juba kõik võetud ning peaks siirduma uutele jahimaadele. Erandiks võib aga välja tuua näiteks eelmisel aastal ilmunud mängu Dying Light, mis näitas meile, et saab küll teha head elavate surnutega videomängu, mis on ühtaegu tuttav ning samas täiesti uus ja huvitav. Kas uue arendaja poolt üle võetav Dead Island 2 suudab sama?

Allikas: PC Gamer