fbpx

Kui sa omad PlayStation 4 konsooli

Rocket League – sõida nagu Beckham

Kes ei oleks mõelnud, mis juhtub, kui meie lemmikjalgpallurid asendada muruplatsil autodega. Jah, just autodega. Selle unistuse realiseerimist pakubki meile Rocket League. Lisaks paralleelile, mille peale meist vähemalt pooled jalgpallihuvilised igal hommikul tulevad, on mängus ka 4 mängija split-screen võimalus ning mitmikmängus sõidavad koos väljakule nii PC kui ka PlayStationi omanikud. Erilise boonusena lükatakse tolmukiht maha mängust Twisted Metal tuntud Sweet Tooth’ilt.

Entwined – kala ja linnu armastus

Erinevused tõmbuvad, olgu see siis iseloomuomadusi või loomaliike arvesse võttes. Nii võivad teineteist leida ka kala ja lind, kes oma armastusest hoolimata ei saa kunagi koos olla. Mitte et sellel armsal teemapüstitusel oleks midagi pistmist Entwined mängumehhaanikaga, kuid mängija peab proovile panema oma silma-käe koostööoskused, et ühendada kaks üksikut hinge. Mäng on lisaks PlayStation 4 omanikele saadaval ka PS Vita peal.

Styx: Master of Shadows – kui palgamõrtsukatest ei ole veel kõrini

Kui tuntuim palgamõrtsukate ordu mäng kaugeneb järjest enam oma juurtest ning läheb uutele jahimaadele, siis Styx: Master of Shadows pakub mängijatele just seda hiilimist ja varjudes inimhingede teise ilma saatmist, millest paljud on puudust tundnud. Muideks, mängija ei kehastu siin mitte sirge seljaga graatsiliselt parkuurivaks inimeseks, vaid roheliseks küürakaks trolliks.

Mousecraft – veel üks sõnademäng

Hullunud kass-teadlasel on üle kastitäis juustu ning ta soovib selle abiga panna käima hiirtejõul töötavat masinat. Mängu tulevad loomulikult Tetrisest tuntud klotsid. Mäng on lisaks PlayStation 4 omanikele saadaval ka PlayStation 3 ja PS Vita konsoolidel.

Kui sa omad PlayStation 3 konsooli

Rain – vihma käest räästa alla

Ei, see ei ole Ico uusversioon ega ka samade arendajate poolt tehtud mäng. Rainis kehastub mängija nähtamatuks poisiks, kes soovib tüdrukut tumedate jõudude eest päästa. Jah, nad mõlemad on nähtamatud ning nende ainsaks eksistentsi kinnituseks on vihmapiisad, mis nende siluettidelt tagasi põrkuvad.

Kui sa omad PlayStation Vita konsooli

Geometry Wars 3: Dimensions – veelgi rohkem geomeetrilisi kujundeid

PlayStation 4 konsoolil sooja vastuvõtu osaliseks saanud Geometry Wars 3: Dimensions toob mängijateni veelgi enam geomeetrilisi kujundeid, pingelisemaid lahinguid ning silme eest kirjuks ajavat värvivalikut.

Suurema kärata on PS+ kasutajateni jõudnud ka kunagi ammu lubatud Driveclub versioon.

Head mängimist!