fbpx

Helilooja Gustavo Santaolalla loodud painav ja kaunis muusika oli The Last of Usi ja selle allalaetava lisa Left Behind üks kõige imetlusväärsem osa niigi fantastilises tervikus. Nüüd on kõikidel Santaolalla ja The Last of Usi fännidel võimalus hankida mängu muusika ka väga erilises vinüüliformaadis.

the_last_of_us_mondo

Vinüüli väljaande disaini eest vastutab Mondo, mis tavaliselt on tuntud eelkõige unikaalsete filmipostrite loomise poolest. Mondo postrid on juba pikemat aega olnud vägagi nõutud kaup ja nende loomingut peetakse pigem kunstiteosteks, kui lihtsalt filmiplakatiteks. Gurmaanid jooksevad tavaliselt Mondo kaunite värvide ja nõiduslike kujunditega rikastatud plakatitele tormi. Nüüd on aeg mänguritel sama teha.

gustavo_santaolalla_-_fan_art
Helilooja Gustavo Santaolalla

Alates detsembrist on võimalus hankida väga kauni disainiga vinüülplaadid, mille kaante illustratsioonide autoriteks on Olly Moss ja Jay Shaw. Moss on filmipostrite vallas väga tuntud nimi, kelle tööd on ääretult omanäolised. Moss tegutseb hetkel ka videmängude vallas. Nimelt arendab ta hetkel üheskoos väikestuudio Campo Santoga nende esimeset mängu Firewatch.

The Last of Usi kauneid vinüüle on võimalik tellida juba praegu, kuid füüsilised koopiad lähevad liikvele alles detsembrist. Vinüülplaate on võimalik tellida Mondo veebipoest.

Allikas: Kill Screen