fbpx

Tõenäoliselt on The Witcher 3: Wild Hunt võitnud juba kõikide mängurite, mängukriitikute ja seeria vastu varem pessimistlikult suhtunud inimeste südamed. Ma ei tohiks tegelikult ühte mängu nii palju kiita, sest kindlasti on ka neid, kellele ei lähe korda The Witcheri seeria, avatud maailmaga rollimängud või kelle jaoks on Nõiduri seiklused muutunud liiga suureks, et see oleks enam nauditav. Arvamused on erinevad, aga üldsuse hääl jääb tugevamaks. Nõidur Geralti videomängude maailma toonud mängustuudio CD Projekt RED on näinud kurja vaeva, et fännid unustaksid mängu mitmekordse edasilükkamise. Suuresti tänu sellele on stuudio andnud ära juba 15 tasuta allalaetavat lisa, millele lisandub üsna pea ainult üks veel.

Untitled

Viimane osutus ka kõige tähtsamaks. Kuueteistkümnes tükk allalaetavat lisa toob endaga kaasa minu silmis väga vajaliku New Game +. See tähendab muidugi seda, et kui mäng on läbi ja pole tuju nullist alustada, siis nüüd on võimalus alustada kohe samalt astmelt, kus jäädi pooleli (need, kes lõpetasid mängu alla 30. astme, alustavad kohe 30 pealt) ning võtta kaasa kõik oma relvad, rüüd, raha, alkeemia varud ja kogemuspunktid, aga Gwent kaardid ja missioonidega seotud esemed tuleb siiski maha jätta. Uuesti alustades on vaenlased senisest tugevamad, seda siis sõltumata valitud raskusastmest. Lisaks antakse kaasa Clearing Potion, millega saab varem väga hoolikalt paika sätitud kogemuspunktide rägastik nullida, et uut mängu saaks alustada ikka uue stiiliga.

Praegu pole veel teada, millal peaks viimane lisa saabuma, kuid see on kindlasti kohal enne kui oktoobris saabub Season Passi omanike jaoks mõeldud ligi 10 tunnine loopõhine seiklus Hearts of Stone.

Allikas: forums.cdprojektred.com