fbpx

Kui sa omad PlayStation 4 konsooli

Lara Croft and the Temple of Osiris

Uut Lara Crofti seiklust tuleb PS4 omanikel oodata koguni järgmise aasta lõpuni, kuid PlayStation Plus kasutajad saavad augustikuus nautida seda väiksemat ja veidi kõrgema vaatenurgaga katakombide rüüstamist, sedapuhku Egiptuses. Lara Croft and the Temple of Osiris omab nelja mängijaga koosmängimise võimalust, mis tähendab, et üksi mängides on tegemist 3/4 korda igavama seiklusega.

Stealth Inc 2: A Game of Clones

Kõik kloonid mõtlevad sellele, mis elu on väljaspool kaitsva labori seinu. Nii ka selles mängus. Ainsaks erinevuseks on asjaolu, et mängus Stealth Inc 2 otsustab kloon oma küsimusutele vastuseid saada. Nii tuleb tal läbida rohkem kui 60 levelist koosnev keeruline mõtlemistööd ning kiireid reflekse vajav laboratooriumi labürint. Stealth Inc 2: A Game of Clones on saadaval lisaks PlayStation 4 omanikele ka PS3 ja PS Vita konsoolidele.

Sound Shapes

Kas üht videomängu on võimalik üles ehitada pelgalt muusikale? Aga kui lisada neile geomeetrilised kujundid? Tuleb käivitada Sound Shapes ja saada juba täpsemalt teada. Sound Shapes on saadaval lisaks PlayStation 4 omanikele ka PS3 ning PS Vita kasutajatele.

Limbo

Limbo on indie-mäng, mis ei tohiks kellelegi eraldi tutvustamist vajada. See süngete toonidega jutustus puges ilmudes kohe paljude mängurite südamesse ning selle salapärane lõpp ei ole lasknud sealt siiani lahkuda. Ei tea, millest ma räägin? No siis lae omale alla Limbo.

Kui sa omad PlayStation 3 konsooli

God of War: Ascension

Kratose näol on tegemist ühe tuntuima PlayStationi mängutegelasega. Tema allapoole vajunud suunurgad ning verised mõõgad on andnud põhjust kõigil jumalatel karta oma tegude pärast.

CastleStorm Complete Edition

Kumb siis oleks tugevamad, kas viikingid või rüütlid? Aga lossi kaitsev kivimüür? CastleStorm koondab endas kõike eelnevat ning lisab sellele reaalaja strateegiamängu elemendid ning füüsikal põhinevad purustused. CastleStorm Complete Edition on saadaval lisaks PlayStation 3 omanikele ka PS Vita konsoolile.