fbpx

Darth Vader on üks ikoonilisemaid kurjameid, keda filmimaailm on meile tutvustanud. See Steven Spielbergi poolt loodud ning originaalis David Prowse’i keha ja James Earl Jonesi häälega antikangelane on mõjutanud popkultuuri nii võimsalt, et tema tähtsust on keeruline isegi hoomata. Viskan selle peale pilgu kasvõi enda riidekappi: kaks Darth Vaderi pildiga t-särki, üks pusa, mõned auklikud sokid ning võtmehoidja, millest on võtmekimbu külge jäänud kahjuks vaid originaalis Ralph McQuarrie poolt disainitud pea. Tõsi, LEGO on sellest teinud muidugi oma versiooni. Nüüd on aga kõige suurematel fännidel põhjust öösel mitte magada – tulemas on Darth Vaderist inspireeritud PlayStation 4 mängukonsool. Ja see näeb väga lahe välja!

Tegemist saab olema eksklusiivse mängukonsooliga, mis tuleb koos uute Star Warsi mängudega, milleks on kas Star Wars Battlefront või Disney Infinity 3.0. Neist viimane ilmub küll juba 28. augustil, kuid poodi jooksmist või kullerionu peame ootama 17. novembrini, mil mängijateni jõuab kauaoodatud Star Wars Battlefront.

Star Warsi mängumasin koos mänguga Disney Infinity 3.0 on hetkel välja hõigatud kui eksklusiivselt vaid Wal-Martist hangitav, seega tõenäoliselt peame sellest kooslusest Eestis suu puhtaks pühkima. See-eest konsool, mis sisaldab ka Star Wars Battlefront Deluxe Edtitionit, tuleb lisaks nelja allalaetava mänguga: Super Star Wars, Star Wars: Racer Revenge, Star Wars: Jedi Starfighter ja Star Wars Bounty Hunter. Eks ikka selleks, et kui lahinguväli muutub liiga tuliseks ning tuleb mõneks hetkeks puhata.

ps4-darth-vader

Kui seni on PlayStation 4 eriväljaanded peamiselt ilmunud lihtsalt väikese pildikesega konsoolil, siis Darth Vader PS4 toob kaasa ka eriti laheda puldi. Kas see on piisav põhjus oma praeguse mängumasina aknast alla viskamiseks? Seda ei ütleks. Aga ehk on just elukaaslase salajaseimaks sooviks saada päris oma Sony mängukonsool. Miks mitte anda oma vana PS4 talle ning hankida endale uus ja eriti tuus Darth Vaderi mängumasin?

Allikas: Polygon