fbpx

Kui sa omad Xbox One konsooli

Killer Instinct: Season 1 Ultra Edition

Xbox One alustab uut aastat pauguga, sest esimesena pakutakse meile kaklusmängu Killer Instincti tervet esimest hooaega, mis sisaldab endas kõiki selle vältel ilmunud 8 tegelast, ohtralt lisakostüüme ning -materjali ja 1994. aastal ilmunud originaalversiooni. Viruta oma virtuaalsele vastasele näkku terve jaanuarikuu jooksul!

Zheros

Ma ei tea, mis Zheros täpselt on, aga ta näeb välja väga värviline ning värvilised mängud on alati lahedad. Alates 16. jaanuarist kuni veebruari keskpaigani on kõikidel soovijatel võimalik ise avastada, mis mänguga täpselt tegu on.

Kui sa omad Xbox 360 konsooli

DiRT Showdown

Kui eelmisel aastal tasuta mängude nimistus olnud DiRT 3-st väheks jäi, on võimalik oma rallinälga kustutada järjekordse DiRTi seeriasse kuuluva mänguga, milleks sel korral on alapealkirja Showdown omav teos. Mängust tegime kunagi ka videoarvustuse.

Deus Ex: Human Revolution

Human Revolution on nüüdseks juba käesoleva aastanumbri sees ilmuva Deus Ex: Mankind Divided eellugu. Et selleks aga valmis olla (ja et unustada seda ülirumalat eeltellimustekampaaniat, mis hiljem tühistati) tuleks alla laadida jaanuarikuu teises pooles saadaval olev Human Revolution, mis kehvadele bossivõitlustele ja võidutsevale kollasele toonile vaatamata oli (ja on siiani) fantastiline!

Head mängimist!