fbpx

PewDiePie laiendab sõpradega haaret

Rootsist pärit internetisensatsioon PewDiePie (kodanikunimega Felix Kjellberg) lõi koos teiste YouTube’i kuulsustega uue meelelahutuskanali Revelmode, kus hakatakse avaldama eksklusiivset sisu, alustades videoseeriatest ja animatsioonidest ning lõpetades videomängudega. YouTube’i staarid, kelle hulka kuuluvad teiste seas ka Cinnamon Toast Ken, emmablackery, Markiplier ja CutiePieMarzia on pannud (lisaks kroonimata interneti kuningale PewDiePiele) projektile oma õla  alla.

https://youtu.be/Qmv0u8xnt-M

Revelmode’i tegemistesse hakkab panustama ka Disney omanduses olev Maker Studios, kes on siiani PewDiePie tegemisi rahastanud. Koos hakatakse uut meelelahutuskanalit kureerima. Revelmode on juba kanda kinnitamas erinevates sotsiaalmeediakanalites, mida saab hakata jälgima kibeledes uue ja huvitava sisu järgi.

Lisaks Revelmode’ile on PewDiePie poolt sellel aastal ilmumas seriaal „Scare PewDiePie“, mis linastub YouTube’i tulevasel tasulisel teenusel YouTube Red. Ka selle projekti taga seisab eelpool mainitud Maker Studios.

Allikas: Polygon