fbpx

Tom Clancy’s The Division on viimase aja jooksul (ilmselgelt) vähemalt minu mõtetes ringi pöörelnud rohkem kui tavaliselt. Kuigi tänu sellele, et mäng on ennast lasknud kaua oodata, on huvi vahepeal jahtunud, ootan märtsikuud sellegi poolest – The Division tundub suurepärane mäng, kus sõber kaasa kutsuda ning seejärel üheskoos Manhattanit avastada. Küll aga on jätkuvalt muretsemapanevaks küsimuseks, kas antud teos suudab üle olla Ubisofti varasematest pettumustest.

Seda muret asus adresseerima mängu loovjuht Magnus Jansen, kes lubas, et The Division pigistab igast mängumasinast viimsegi välja, olgu selleks siis PC, PlayStation 4 või Xbox One. Janseni sõnul lubab nende kasutatav mängumootor SnowDrop Engine kõik versioonid maksimumini viia, et mäng näeks kena välja ning kõik töötaks sujuvalt (PC-versiooni puhul on võimalik aimu saada, milliseid nupukesi selleks näppima peab). Mehe sõnul on mängu laitmatu jooksmine nende jaoks au küsimus.

Kas kõige sellega ka hakkama saadakse ning kas see õigustab mõningate asjade mängust välja jätmist? Sellele saame lõpliku vastuse alles/juba märtsikuus, seni tuleb aga uurida juba olemasolevaid mänguvideoid (nagu ülalolev) ning spekuleerida, kas hetkel loodetust pisut tagasihoidlikuma moega The Division tolleks ajaks areneb.

Allikas: GamingBolt