fbpx

Ubisoft on sel aastal alustanud väga tugevalt. Need, kes viimasel ajal selle ettevõtte üle nalja teinud, on pidanud nüüd oma sõnu hakkama sööma. Nii Far Cry Primal kui ka täiesti uus frantsiis The Division on olnud ühed selle aasta parimad mängud ning, kui sellest veel vähe, saavad mõlemad ka hulgaliselt tasuta lisasisu.

The Divisioni esimese tasuta lisapakiga samal ajal jõudsid mänguriteni ka Far Cry Primali muudatused, mis ei nõudnud rahakoti avamist. Sellega kaasnes täiesti uus mängulaad, mis tegi kiviajal ellujäämise tunduvalt raskemaks, kui see siiani on olnud. Uuendustest täpsemalt saab lugeda allolevat pildilt:

far cry uuendused

Lisaks nimekirjas olevatele muudatustele tõi uuendus Far Cry Primalile endaga kaasa 4K tekstuuripaki, mis teeb mammutite jahtimise veelgi kaunimaks kogemuseks. Ei imestaks, kui lähiajal hakkame nägema arheoloogia- või ajalooteemalisi uudislugusid, mida on kogemata illustreeritud Primali mängupiltidega. Ahjaa, teeme ennustusi – kui hästi suudab mängu 4K kvaliteedis jooksutada „Kas Jookseb?” mängumasin?

Allikas: PC Gamer