fbpx

9-aastane Iris valitseb Kuningriiki!

Tegemist on 9-aastase Irise arvamusega mängust Kingdom. Kuna mänge mängivad kõik, on ka neist rääkimiseks sõnaõigus kõigil, kel selle vastu vähegi huvi . Kui sa soovid, et level1 avaldaks ka sinu arvamuse mõnest mängust või laiemalt videomängudega seonduvast, võta julgelt meiega ühendust aadressil levelup@level1.ee

 

Ühes salapärases keskaegses metsas otsib valitseja endale kuningriiki ning inimesed juhti, kes kaitseks neid öösel väljailmuvate koletiste eest. Kõlab üsna lihtsalt, ning esmapilgul Kingdom seda ongi, kuid kuningriigi ehitamine ning öiste monstrumitega sõdimine muutub iga mööduva päevaga keerulisemaks.

ss_3c87a1c70203f7deb86adaf05eba0827b78f3dc6.1920x1080

Tegu on mõni aeg tagasi Steamis ilmunud minimalistliku ressursihaldamis- ja taktikamänguga, millel on suurepiksliline ja retrohõnguline graafika ja nauditav heliriba. Mängu põhitõed õpib küll minutitega selgeks, kuid pea igal ööl suureneb kuningriigi ründajate hulk ning nendega võitlemine muutub seda raskemaks, mida suuremaks riik kasvab. Väljakutset ja pinget jagub igatahes igale oskustasemele.

Islandi ja Taani mänguloojate koostöös tehtud teos on ka pere väiksematele liikmetele jõukohane ning sellest annab tunnistust siinne videoülevaade, mille autoriks on 9-aastane Iris.

https://youtu.be/jmM5pphsJj4