fbpx

Seda pealkirja kirjutades sain aru, et mõnes mõttes on tegu veidi eksitava lausega. Uus Mirror’s Edge Catalyst ilmub 7. juunil ning seda ka PlayStation 4 ja Xbox One konsoolidel, mille pilti kuvatakse peamiselt just teleriekraanidel. Aga see uudis ei räägi sellest ega ka asjaolust, et eesti keeles on vahel keeruline mõtteid väljendada. Uudise mõte on hoopis see, et Mirror’s Edge’ist hakatakse tegema telesarja.

mirrors edge

Endemol Shine Studios, mis on osa Endemol Shine North America nime kandvast produktsioonifirmast, hankis omale õigused tuua Mirror’s Edge’i maailm telesaate formaati. Antud produktsioonifirma on süüdi näiteks selles, et meil on võimalus televiisorist vaadata saateid „Big Brother“, „The Biggest Loser“ ja „MasterChef“. Kuidas sinna nimekirja sobib Mirror’s Edge, jätame juba igaühe enda otsustada.

Endemol Shine Studios president Sharon Hall kommenteerib õiguste omandamist järgmiselt: „Me kujutame selgelt ette, kuidas Mirror’s Edge on globaalse telerivaataja jaoks mõeldud. Sellel on tugev naispeategelane, suur järgijaskond ja rahvusvaheline bränd, mille väljatöötamisel on Electronic Arts ja EA Dice teinud suurepärast tööd“.

Kas selle käiguga alustatakse raamatu „Halvad videomängudest tehtud seriaalid“ kirjutamist, millega pannakse lõpp-punkt raamatule „Halvad videomängudest tehtud filmid“, näeme ilmselt alles mõne aasta pärast.

Allikas: Deadline