fbpx

Mis elukas on Nintendo MH?

Nintendol on viimasel ajal nähtavasti mingi teema kahe tähe kombinatsioonidest koosnevate koodnimedega. Juba pikalt oleme lugenud uudiseid ja artikleid sellest, et nende järgmine konsool kannab koodnime NX ning väidetavalt on tegu masinaga, mis eksisteerib kõrvuti kompanii praeguste seadete, Wii U ja 3DS kõrval eraldi, s.t. et NX ei ole lihtsalt kumbagi uus iteratsioon. Täna on aga levima hakanud jutud järjekordsest tähekombinatsioonist – MH. Yahoo! Jaapani leheküljel räägiti võimalusest, et Nintendo teeb juba tööd uue käsikonsooli kallal, mis kannakski eelnimetatud koodnime.

Seda on aga siiski teiste osaliste poolt ümber üritatud lükata väitega, et tegu on kõigest Nintendo potentsiaalse käiguga, mida hetkeseisuga pole kavas ellu viia, ent siiski oma mõtetes hoitakse. Videomänguanalüütkik Dr. Serkan Toto ütleb, et Nintendo MH on kõigest üks stsenaarium mitte konkreetne konsool ning selliseid lükkeid tehakse suurkompaniide poolt pidevalt. See aga ei takistanud paljusid veebisaite kuulutamast, et Nintendo on sajaprotsendilise kindlusega uue konsooliga turule tulemas.

Viimane Nintendo pihukonsool oli eelmise 3DSi edasiarendus New 3DS, samuti on räägitud, et Nintendo NXi pult võib teoreetiliselt käituda ka eraldiseisva mänguseadmena.

Allikas: VG247