fbpx

Kuuma päikese eest mängumaailma sukeldun ma… Tõsiselt loodan, et seda lauset lugedes hakkas peas kummitama lugu „Pärlipüüdja“. Nüüd oleme kõik õiges meeleolus, et rääkida juunikuu PlayStation Plus mängudest. Seekord juba on, millest rääkida!

Kui sa omad PlayStation 4 konsooli

NBA 2K16

Unusta põhikoolis kohustuslikus korras korvpalli mängimine, ehk see, kui su vabaviske oskusele pandi hindeid. NBA 2K16 toob korvpalli tagasi lõbu, eriti, kui sa ise päris elus väga mängida ei oska. Korvpallimängude kõrgtase toob seekord lauale tugevad kaardid, tuues MyCareeri lugu kirjutama legendaarse režissööri Spike Lee ning pannes maailma parimaks tunnistatud korvpalluri Michael Jordani taas palliplatsile meie kõigi käsutusse.

Gone Home

On siis Gone Home näol tegemist videomänguga või millegi muuga? Üks asi on aga kindel – Gone Home tekitas arutelu videomängude olemuse ja selle üle, kuhu võiks antud meedium liikuda. Kui ei tea, millest ma kirjutan, on viimane aeg see mäng omale ette võtta.

Kui sa omad PlayStation 3 konsooli

echochrome

M. C. Escheri kunstiteosed on piisavalt mängulised, et inspireerida tervet mänguseeriat. Algselt PSP peal ilmunud ning seal väga sooja vastuvõtu osaliseks saanud echochrome sobib ideaalselt ka PlayStation 3 konsoolil mängimiseks.

Siren: Blood Curse (Episodes 1-12)

Eesti suveööd on piisavalt valged, et hirmutunde tekitamiseks on vaja kasutada abivahendeid. Miks mitte võtta selleks Jaapani õudusmäng Siren: Blood Curse, mille esimesed 12 episoodi on just juunikuus kõigile PlayStation Plus kasutajatele tasuta.

Kui sa omad PS Vita konsooli

God of War: Chains of Olympus

God of Wari mänguseeria osade ilmumine Sony pihukonsoolil jätkub ka juunikuus. Seekordseks mänguks on God of War: Chains of Olympus, mis seeria neljas osa, kronoloogiliselt aga teine ning eellugu 2005. aastal ilumunud mängule God of War.

Little Deviants

Little Deviants on mängustuudio Bigbig kõige viimane mäng, stuudio sulges oma uksed 2012. aastal. Mäng koosneb 30 minimängust, mis kasutavad kõik väga oskuslikult ära PlayStation Vita erilisi kontrollimisvõimalusi nagu puutetundlikud esi- ja tagapaneel ning augmenteeritud reaalsus.