fbpx

Palun tõsta käsi püsti, kui sa oled aru saanud, mis mäng saab olema No Man’s Sky. Või vähemalt proovinud aru saada. Mina ausalt öeldes pean nii oma parema kui ka vasaku käe kindlasti lauale jätma. Miks? Sest see kõik on liiga keeruline, et tavaliste videomängunäidete järgi ära seletada. Ei aita ka reklaamlaused nagu „18 kvintiljonit planeeti“ või „lõputud avastamisvõimalused“. Nüüd, vahetult enne mängu ilmumist, on arendaja Hello Games ja PlayStation toonud meieni videoseeria, mis peaks meid abistama tekkinud küsimustele vastuste leidmisega.

Videoseeria esimene osa, mis kannab alapealkirja „Avasta!“, on meile kõigile vaatamiseks avalik. Kas see aga vastab mingitele küsimustele? Seda videot vaadates tekkis minul neid pigem juurde.

Videoseeria järgmised osad, mis peaksid lähiajal järjest ilmuma, on pealkirjastatud „Võitle!“, „Kauple!“ ja „Jää ellu!“. Kas need videod annavad piisavalt infot teadmaks, kas 10. augustil ilmuv kauaoodatud ja juba eos selle suve suurimaks mänguks nimetatud No Man’s Sky on oma nime vääriline? Eks vastuse saame mängu ilmudes, kuid huvi on rohkem kui laes ja ma usun, et nii mõnigi lugeja võib mõlemad käed tõsta andes märku, et ma ei ole ainukene. Henryk ja MAE5TR0 on seda juba teinud.

Allikas: Destructoid