fbpx

ESMAMULJE: WWE 2K17

Olgugi, et eelmisel aastal ilmunud WWE 2K16 manas esile vastakaid emotsioone, jättis sel korral nähtud gamescomi presentatsioon iga-aastase võitlusmängu tänavusest sissekandest siiski pigem positiivse mulje. Võibolla on asi selles, et WWE 2K17 kaanepoiss Brock Lesnar on niivõrd hirmuäratav tüüp, et ma ei julge mängust juba eos halvasti arvata. Või äkki hoopiski selles, et atleetide nimistust võib leida mitmeid huvitavaid ja oskuslikke mehi ja naisi. Oma rolli mängivad kindlasti ka suurepärased treilerid, mis (nagu maadlusmaailmas kombeks) on ägedamad kui lõpprodukt ise. No vaadake ise:

Täpselt sama saaks öelda ka eeltellijatele pakutava Goldbergi tutvustava treileri kohta:

Erinevad teooriad kõrvale jättes tuleb nentida, et mõningaid uuendusi siiski pakutakse ning need tunduvad olevat samm õiges suunas. Visuaalne külg on paranenud, olgugi, et arendajad Yuke’s ja Visual Concepts lasevad liugu täpselt sama mootori najal, mida nad on teinud nüüdseks juba loendamatul hulgal aastatest. Ometigi võime näha täiustatud karakterimudeleid ning parandatud valgusefekte. Mängitavus lubab mängijal viia kakluse ringist väljapoole, alustades publikust ja lõpetades lavataguste riietusruumidega. Ringist väljumisel pakutakse erinevaid kaameranurki, mis lõhub mängija seni üksluiseks muutnud vaatevälja ja pakub vajaminevat variatsiooni, et muuta mängupilti sarnasemaks telerist nähtule. Mängitavus ise on muutunud (või nii vähemalt tundub) pisut sujuvamaks ning minule korduvalt peavalu valmistanud vastase rünnakute ümberpööramiskatsed ei pruukinud olla niivõrd halastamatult väikse ajaaknaga.

wwe 2k17 roman

Mängus figureerivad enam kui 150 tegelast, kellest mitmed on kauaoodatud debütandid. Ise läbisin demoversiooni muljetavaldavat karjääri omava AJ Stylesiga, kes jõudis WWE ridadesse alles tänavu jaanuaris aset ledinud Royal Rumble’i raames (see lause oli arusaadav pigem maadlusfännidele).

Veidral kombel oli demos näha, et kommentaariumilauas istub kolm meest ent sündmusi kirjeldavad neist vaid kaks. Ei ole kindel, kas tegu oli mängu veaga või on JBL teadlikult vaigistatud, kuna mehe ütlused võivad päris maailmas tobedatena tunduda (ka see lause oli arusaadav pigem maadlusfännidele).

wwe 2k17 nxt

WWE 2K17 üllatas mind pisut, sest ma ei uskunud, et ma julgen peale eelmise aasta presentatsioonis pettumist uuesti maadlusmängude juurde naasta. Võibolla on asi lihtsalt selles, et päris WWE ja maadlus on üle pika aja jälle huvitavamaks muutunud, aga kurat, isegi WWE 2K17 eriversioon näeb välja nagu miski, mille peale ma oleksin nõus raha raiskama!

Muide, Take-Two boksis nägin möödaminnes ka Goldbergi ennast. Muidugi turvameestest ümbritsetuna (muidugi oli ka see lause arusaadav pigem maadlusfännidele).