fbpx

HP täiendas Omeni seeriat lauaarvutiga

HP täiendas Omeni seeria arvutite repertuaari võimsat riistvara omava lauaarvuti mudeliga, mis tootja sõnul saab hakkama nii 4K mängude jooksutamisega kui virtuaalreaalsuse manamisega.

Baaskonfiguratsioonis on Omen X Desktop varustatud Intel i7 Skylake protsessori, 8 GB suuruse muutmälu, 2 terabaidise HDD ja väledama, 256 gigase pooljuhtkettaga. Videomängude sujuva toimimise tagab AMD Radeon RX 480 graafikakaart, milles peitub 4GB jagu mälu. Muidugi saab arvuti täis toppida ka võimsamate komponentidega, vastavalt kasutaja nõuetele ning rahakotile. Täiskomplektis majutab Omen X kuni kaks Nvidia GeForce GTX 1080 või kaks AMD Radeon R9 Fury X videokaarti. Arvutijuppe hoiab sobival temperatuuril vedelikjahutus.

OMEN_X_Deconstructed_thumb_tcm245_2309199_tcm245_2309576_tcm245-2309199

Vaatamata Omen X’i võimsale sisule on arvuti peamiseks trumbiks selle kolmekambriline korpus. Lisaks pilkupüüdvale välimusele tagab selline ehitus kõigile arvutiosadele korraliku õhuvoolu, nii et see ei vea alt ka suurte koormuste all. Arvutikomponendid on jaotatud eraldi kambritesse, mis teeb nende väljavahetamise lihtsaks. HP plaanib müüa Omen X’i arvutikorpust ka eraldi, võimaldades entusiastidel täita see endale meelepäraste juppidega.

Omen X Desktop arvuti peaks turule jõudma juba käesoleval nädalal. Lisaks lauaarvutile andis HP teada ka 17.3-tollise ekraaniga Omen seeria sülearvuti (Omen X kuvari ja Steelseries’iga koostöös loodud perifeeria) peatsest turule ilmumisest.

Allikas: HP