fbpx

Ei olnud ammu, kui kirjutasime, et rakettautode jalgpalli valitsev maailmameister plaanib oma ärimudelit veidi värskendada ning kurikuulsa kastide ja võtmete süsteemi mängu tuua. Vahepeal on toimunud aga kaks olulist Rocket League’i võistlust – Rocket League Championship Series Finals… ja Suvise ja Riiläksima MängudeÖÖ Rocket League turniir. Ühel neist tehti teatavaks, et juba kuu aja pärast septembris on oodata uhiuut mängulaadi Rocket League Rumble.

Rumble-Magnet-1650x880

Tegemist on tasuta uuendusega, mis sarnaneb oma üleehituselt varasemate mutaatorite, jäähoki ja kossu omadega, kuid sel korral on võistlustulle toodud power-upid ehk näiteks Mario Kartist tuntud erivõimed. Need lubavad mängjatel üksteist vedurotsas kõlkuva saapaga taguda või oma positsioone vastasega väljakul hetkega vahetada. Ka on võimalik palli kohapeale külmutada või terava oraga enda auto külge kinnitada. Kokku tuleb mängulaadi 11 erinevat võimet (täpne nimekiri siin), mille abil vastase perfektne rünnak tuksi keerata või ise varasemalt võimatust olukorrast unelmate värav vormistada. Välja on antud ka õrritav treiler, kus saab oma silmaga uut mängulaadi kiigata.

Esmapilgul tundub tegemist olevat siiani kõige pöörasema uuendusega, mille arendaja Psyonix on aasta jooksul suutnud valmis meisterdada. Kindlasti pakub Rumble’ist mõne head matši, et tavaformaadist korraks värskendust saada, kuid kas see ka pikas perspektiivis jalad alla saab või osutub hoopis liialt frustreerivaks kogemuseks, näitab juba aeg. Rumble peaks kohale jõudma septembrikuus.

Allikas: Rocket League Official Blog