fbpx

Aeg on sealmaal, et tuleb välja otsida oma kõige koledamad ja jubedamad kostüümid ning kõrvale võtta kõrvits või kaks, sest käes on Halloweenikuu. Kui aga kommi ja pommi asemel tuleb kodus istuda, kuid enda mänguriiulis ei leidu midagi kõhedat, siis selle eest hoolitseb PlayStation Plus.

KUI OMAD PLAYSTATION 4 KONSOOLI

Resident Evil

Pole paremat moodust ennast üsna peagi ilmuva Resident Evil VII lainele seada, kui mängida originaalset ellujäämisõudukate esiisa. Muuseas, sel aastal sai 20 aastat mängu ilmumisest, niisiis vahet pole, kas tead kes on Chris Redfield ja Jill Valentine juba enda lapsepõlvest või oled seerias täielik võhik – Resident Evil on oma žanri lipulaev.

Transformers: Devastation

PlatinumGamesi poolt arendatud robotimadistamine peaks Tranformersite fännidele tunduma väga kodune, sest mängus on karakterite rollis originaalse TV-seriaali hääled. On võimalik valida viie Autoboti vahel, kellega käepikendusena Megatronile tuupi teha. Äratuntavad on arendajale omane kiire võitlusstiil ning justkui otse koomiksist välja rebitud visuaalid.

KUI OMAD PLAYSTATION 3 KONSOOLI

Mad Riders

Eelkõige Dead Islandi poolt tuntud Techland on teinud lisaks zombimängudele ka ühe offroad-rallika, milleks on Mad Riders. Eesmärk on koguda Soniculaadselt münte, liikudes võimalikult kiiresti. Lisaks saab teha õhus erinevaid trikke, kasutades selleks paljusid rampe, mida leidub igal rajal hulganisti.

From Dust

Taaskordne Ubisofti poolt väljastatud mäng From Dust lubab mängijal olla kõige lähim asi jumalale. Mängija saab kontrollida kõike, mis ümbritseb tema kaitse all olevat suguharu, alustades tsunaamidest ja metsatulekahjudest ning kuni vulkaanipurseteni välja.

KUI OMAD PLAYSTATION VITA KONSOOLI

Code: Realize ~Guardian of Rebirth~

Sellekuine visuaalnovell on Code: Realize ~Guardian of Rebirth~. Mängu lugu keerleb ümber ühe Londoni naise, nimega Cardia, kellel on üks omapära – tema kehas on mürk ning kõik, mida ta puudutab, mädaneb või sulab. Ent ühel päeval satub ta kokku kuulsa varga Arsene Lupiniga ja sealt algab nende missioon vabaneda Cardia needusest.

Actual Sunlight

Traditsioonilise sügismasenduse süvendamiseks on selle kuu teine pihukonsooli mäng Actual Sunlight. Evan Winter on ülekaaluline, depressiooni küüsis vaevlev keskealine üksik mees Kanadast. Tugevalt tekstil põhinev mäng on vürtsitatud musta huumori ning vastukaaluks ülimalt emotsionaalsete momentidega, mis ei jäta ühtegi mängijat külmaks.