fbpx

Mõni päev tagasi raporteeris Kotaku, et Battleborn – Gearboxi MOBA-sugemetega lahja Borderlands – muutub millalgi teadmata tulevikus tasuta mänguks nagu seda tegi ka eelmine 2K ambitsioonikas, ent siiski läbikukkunud projekt Evolve. Selle aasta maikuus ilmunud mängu ei ole kordagi saatnud edu ning korduvalt oleme pidanud olema tunnistajaks järjekordsele hinnalangusele. Antud faktide valguses poleks maksustamisest loobumises midagi üllatavat, ent päris nii lihtne asi siiski pole.

Gearboxi liider Randy Pitchford ruttas kiirelt twitterisse ning teatas, et täiesti tasuta mänguks Battleborn siiski ei muutu. Lisaks mainis ta, et mingisuguse tasuta prooviversiooni Battleborn siiski saab ning selle konkreetne plaan on hetkel arenduses. Täpsemat infot peaksime saama aga alles kuude pärast.

Konsoolide osas ei oska me kaasa rääkida, aga Steamis mängis Battleborni viimase kuu jooksul keskmiselt 329 mängijat. Kui Gearbox ja 2K soovivad oma mängu päästa, on mingisugune samm tõepoolest vaja astuda. Kuid kas tasuta prooviversioon suudab elu sisse puhuda mängule, milles pole kunagi erilist elu olnudki…?

Allikas: Kotaku