fbpx

Uus Mortal Kombat sai kinnituse!

Seda mäletate? Ehk siis, kui te lingil klikite, viib see teid uudiseni, kus võib leida pildi, mis vihjas uue Mortal Kombati ilmumisele. Ah et miks ma lingina panin selle uudise ja seda ümber ei jutustanud? No et ikka aega kokku hoida, et…umm…neetud. Selle teksti peale kulus rohkem aega… Alustame otsast peale!

Seda mäletate? Eelnevad kuulujutud ja nö. „poolkõvad“ vihjed on saanud lõplikult kinnitust, sest legendaarse kaklusmängu üks loojatest (Ed Boon, kes see muu) raius lõplikult oma twitteris tõe kivisse – jah, uus Mortal Kombat tuleb! Jah, uue Mortal Kombati nimi saab olema Mortal Kombat X ning seal saab olema 10 korda rohkem Mortal Kombatit kui kõikides eelmistes Mortal Kombatites kokku! Et oodates midagi teha oleks, pakutakse vaatamiseks ka uut, räpihõngulist treilerit.

https://www.youtube.com/watch?v=yjS10IpQkJ0

Omalt poolt võime lubada seda, et juhul kui mäng tõepoolest aastal 2015 uue (noh, praeguse) generatsiooni konsoolidel ilmavalgust näeb (umbusalduse põhjuseks viimase aja trend mänge edasi lükata), ning Mortal Kombat X oma tee võib olla MängudeÖÖ suunas võtab, siis näeme tohutul, TOHUTUL hulgal Scorpione ja peaaegu mitte ühtegi Quan Chi’d.

Sest Quan Chi on jobu.

Allikas: Polygon