fbpx

2K UK  Twitteri kontole on ilmunud salapärane Bioshock’i-teemaline sissekanne. Postitus koosneb pildist, mis kujutab endast Eve’s Garden’i reklaamiplakatit. Eve’s Garden’i näol on tegu esimeses Bioshock’i mängus leiduva stripiklubiga, mida mängijal on oma seikluste jooksul võimalik ka külastada.

On keeruline spekuleerida, mida see samm täpselt tähendada võib. Kuna postitus on ilmunud vaid 2K UK Twitteri kontol ja mitte kuskil mujal, siis võib oletada, et tegu on regionaalse reklaamikampaaniaga. On teada, et Bioshock’i looja Ken Levine on üsna pikalt mõelnud see mänguseeria ka Playstation Vitale tuua, kuid viimaste teadete kohaselt ei ole selles suunas kindlaid arenguid toimunud. Hoolimata asjaolust, et varasemate Bioshock’i mängude eest vastutav stuudio Irrational Games saadeti hiljuti laiali, on levitaja 2K Games näidanud üles huvi selle ülimalt populaarse seeria jätkamise vastu.

Kas fännidel on varsti tõepoolest taaskord põhjust seada sammud üksikute majakate poole, mis teadupärast on ju väravateks utopistlikesse linnadesse? Enne kindlate teadete avalikustamist saame ainult loota ja unistada.

Allikas: IGN