fbpx

Võib ju küsida endalt, kas meil on vaja järgmist MOBA mängu? Isegi, kui me karjuks seda kõva häälega Viru ristil, ei kuulaks seda keegi, sest MOBA’sid tuleb juurde nagu seeni peale radioaktiivset vihma. Neist viimane ja värskeim on Battleborn, mille autoriks on Gearbox, kes paremini tuntud kui Borderlandsi seeria looja ning halvemini tuntud kui Aliens: Colonial Marines autor.

League of Legends, Arena of Heroes, Infinite Crisis, Heroes of the Storm, Dead Island Epidemic, DOTA 2, Arena of Fate, Heroes of Newerth jt. üritavad teineteise edu kopeerides meelitada endaga mängima tuhandeid inimesi, erinedes omavahel kõrvaltvaataja jaoks minimaalselt. Nüüd lisame sellele ka Battleborni.

Gearboxi loodav MOBA kannab pressiteates küll lauset, et tegemist on kogemusega, mille sarnast pole me veel varem kogenud, tuues põhjenduseks vaid selle, et mäng toimub esimese isiku vaates. Eks aeg annab aru ning kõik MOBA’d ei saa ega tohigi jääda pinnale, kuid järjest enam kinnistub arvamus, et paaril viimasel aastal ülipopulaarseks muutunud žanrist on saamas uus FPS. Igal tõsiseltvõetaval mänguarendajal lihtsalt peab olema oma MOBA.

Värskelt avalikustatud mängu Battleborn võib oodata 2015. aastal PlayStation 4, Xbox One ja Windows PC peale.

Allikas: Kotaku