fbpx

Peatselt on mängijatel võimalik taaskord kogeda ühte õudusžanri vaieldamatut klassikut. Nimelt kavatseb Capcom anda Resident Evil seeria esimesele osale põhjaliku uuenduskuuri ning tuua see Microsofti ja Sony selle ning eelmise generatsiooni konsoolidele ja Windows PC-le. Resident Evil uusversioon peaks mängijateni jõudma 2015. aasta esimeses pooles.

rsz_residentevil

Capcom on lubanud, et Resident Evil uue generatsiooni konsoolide ja arvutiversioon saab nii heliliselt ka ka pildiliselt olema vastavuses tänapäevaste tehniliste standarditega. Mängu saab olema võimalik mängida klassikalise 4:3 pildisuhtega, kuid laiekraanide puhul kasutatav suhe 16:9 on samuti olemas.

rsz_resident

Resident Evil asus esmakordselt mängijaid hirmutama 1996. aastal Playstationi konsoolil, kuid viidi oma populaarsuse tõttu sealt kiirelt edasi ka teistele platvormidele. Levivad spekulatsioonid , et 2015. aastal meieni jõudev mäng ei ole mitte originaali, vaid 2002. aastal välja tulnud GameCube’i versiooni ümbertöötlus. Lõppude lõpuks ei ole ju suuremat vahet, mis variandi ülesvuntsitud versioon meieni jõuab – peamine on ikka see, et järgmise aasta alguses on mängijatel taas põhjust naasta ühe parima õudusklassiku juurde.

Allikas: Polygon, Eurogamer