fbpx

20 minutit uut Metal Gear’i

Tokyo Game Show, Jaapani suurim mängumess, on hetkel täies hoos ning kohal on loomulikult ka Hideo Kojima, kes on ennast ajalukku kirjutanud Metal Gear’i seeria alusepanijana. Käesoleval aastal on see tuntud mängulooja üritusel reklaamimas uusimat sissekannet mainitud seeriasse, mis kannab pealkirja Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Publikule näidati kahekümne minuti pikkust klippi, kus esimest korda astub juba ikoonilise staatuse omandanud Snake’i kõrval lahingusse ka uus tegelane – surmav ja riiete suhtes allergiline snaiper nimega Quiet.

https://www.youtube.com/watch?v=e6PiL2BZ4c0

Demo on küll jaapanikeelne, kuid see ei saa takistuseks nautimaks Phantom Pain’i suurt avatud maailma ning mitmekülgseid võimalusi oma eesmärkide saavutamiseks. Huvitavate aspektidena saab välja tuua, et Quiet, kelle roll on olla mängijat abistav tegelane, tundub tõepoolest olevat kasulik abiline. Lisaks sellele on huvitav näha, et Snake’i laia arsenali saab kasutada väga erinevalt ja loovalt. Näiteks saab mängija vastaste tähelepanu kõrvale juhtimiseks kasutada Snake’i kujutavat elusuurust nukku, mis visates ennast kiiresti õhku täis imeb. Demos visatakse see nukk kalju äärel seisva vastase kõrvale ning kui nukk õhuga täitub, lükkab see vastase kaljult alla.

rsz_metalhorse

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain’i väljalaskekuupäeva osas veel täpset infot ei ole. Teame vaid, et mäng peaks meieni jõudma 2015. aastal nii selle kui ka eelmise generatsiooni konsoolidel ja arvutil.