fbpx

Kohe, kui lõppeva aasta jaanuaris algas Blizzardi virtuaalse kaardimängu Hearthstone: Heroes of Warcraft testiperiood, kerkis küsimus, mis platvormidele (peale PC ja Mac) see mäng veel tuleb. Selgus, et nendeks on iPad ja Windows 8 Touch. Kõik Androidi tahvelarvutite omanikud jäid pika ninaga ja nii me veetsimegi Blizzardi Facebooki kommentaaridega pommitades pea terve aasta (senikaua PC-l mängides) kuni 15. detsembrini, mil teatati, et Hearthstone ilmub nüüd ka kõikidele sobivate süsteeminõuetega Androidi tahvlitele. Seegi polnud veel kõik – tuli välja, et mäng polegi enam tahvelarvutite (ja PC, Mac’i, W8 Phone) pärusmaa, vaid on tulemas ka iPhone’idele ja Androidi telefonidele. Kõlab suurepäraselt, kuid paraku oli teates kirjas, et mäng on saadaval ainult Kanadas, Uus-Meremaal ja Austraalias.

Tahtsin juba Blizzardit maapõhja needa kui paar päeva hiljem tuli teade, et mäng on nüüdsest saadaval üle kogu maailma. Selgus, et mul on põhjust telefonil või tahvlil (mille peaks nüüd ostma) midagi mängida. Varem oldi mulle pakutud ainult Candy Crush’i, aga nii madalale ma siiski ei langenud ja nii ma ootasingi terve aasta, et mängida telefonil The Game Awards’il aasta parima mobiilimängu auhinna võitnud ja septembris 20 miljoni allalaadimise piiri ületanud rasket sõltuvust tekitavat kaardimängu. Telefoniversioonide järgi peab veel küll ootama, kuid nüüd teame vähemalt, et need on tulemas. Glorious Android master race!

sssss

Pean tunnistama, et olen ise Hearthstone’i rongist väheke maha jäänud. Esimene nö. loopõhine lisa Curse of Naxxramas on mul endiselt pooleli, mistõttu on ka suurem osa uusi deathrattle omadustega kaartidest kätte saamata ja oma kohta edetabeli(te)s on selle tõttu raskem parandada. Viimasel ajal naudin Goblins vs Gnomes uuendust, sest sellega kaasa tulnud uued kaardid on eksperimenteerimiseks väga head. Ärge siis suure hurraaga endale Hearthstone’i peale pannes tehke nii nagu need õnnetud, kes ostsid näiteks 60 pakki vanu kaarte uute pähe. Kamina ääres kohtume!

Allikas: Battle.net