fbpx

MängudeÖÖ saabub suvepealinna

Level1 poolt korraldatav Eesti suurim videomängudele pühendatud üritustesari MängudeÖÖ koondab endas populaarsemaid videomänge ning võimalust neid suurel ekraanil proovida, nii sõbralikke kui ka pingelisemaid võistluseid, rõõmsaid inimesi ja mõnusat meelelahutust. Varem peamiselt Tallinnas toimunud mänguüritus kolib talveks suvepealinna ning majutab end Pärnu Keskuse Apollo raamatupoodi ja Apollo Kinno! Ikka selleks, et koos aega veeta, proovida värskeid videomänge ning pidada maha mõned virtuaalsed lahingud.

MängudeÖÖ algab Apollo raamatupoes juba 31. jaanuari päeval. Kell 14:00 alustatakse raamatupoes väiksemate võistlustega mängudes FIFA 15 ja NBA 2K15. Samuti saab harjutada õhtusteks võistlusteks.

Õhtune põhiüritus algab kell 18:00 ning kestab järgmise kuupäevani välja. Võistluste algus on kell 21:00 ning võistluskavva kuuluvad FIFA 15, Mario Kart 8, Super Smash Bros., Driveclub, Nidhogg ning Sportsfriends. Kohapeal on ka Oculus Rifti virtuaalreaalsusprillid.

Kogu ürituse ajal on avatud ka Apollo raamatukauplus, kus on ÖÖmüügi raames võimalik soetada soodsalt oma järgmine lemmikmäng.

Õhtuse programmi piletihinnaks on 5 eurot. Pileteid on võimalik hankida aadressilt apollokino.ee või Apollo Kinost kohapeal. Ürituse leiab ka Facebookist.

mangudeoo_parnu_for_veeb

Üritust toetab PlayStation Eesti, kes paneb proovimiseks välja mitu kõige uuemat PlayStation®4 konsooli ja esitleb oma värskemaid mänge, mida saavad ürituse jooksul kõik soovijad proovida. „Meil on hea meel toetada ja innustada tublit Level1 tiimi, kes on juba mitu aastat korraldanud niivõrd suurt videomängudele keskenduvat üritust nagu seda on MängudeÖÖ,“ kommenteerib PlayStation Eesti esindaja, Imre Villmann. „Konsoolimängud arendavad, annavad meelelahutusele uue dimensiooni ning PS4 konsool annab juurde võimalusele jagada oma elamusi ka sõprade ja tuttavatega.“

Üritust abistavad: Apollo Raamatud, Apollo Kino, Progames, PlayStation Eesti, Vipline, Monster Energy, Euronics, Laegas ja Level1.ee