fbpx

Kui GTA V oleks ilmunud möödunud aastal plaanipäraselt 18. novembril koos Xbox One’i ja PlayStation 4-ja versioonidega, siis räägiksime tõenäoliselt siiani, et see oli suurem katastroof kui Assassin’s Creed: Unity. Õnneks lükati mäng edasi 27. jaanuari peale. Kahjuks ei saanud Rockstar mängu ka selleks ajaks valmis ning uueks väljalaske ajaks kuulutati hoopis 24. märts. Tänase päevani arvati, et see jääb tõesti viimaseks edasilükkamiseks ja me saame juba järgmine kuu proovida seda kõige detailsemat, perfektsemat ja ilusamat versiooni GTA-st, aga võta näpust. Rockstar lükkas täna GTA V edasi ja uueks ilmumiskuupäevaks on 14. aprill.

Nüüd võib ennustada, et järgnevatel kuudel kuuleme uutest GTA V PC versiooni ilmumiskuupäevadest: 18. mai, 27. juuni, 24. juuli jne. Juba varajaseks aprillinaljaks kujunenud käitumise asemel oleks Rockstar Games võinud kasutada CD Projekt REDi lähenemist ja teatada kohe, et mäng lükatakse ligi neli kuud edasi.

Mina olen täiesti veendunud, et ka see edasilükkamine ei jää viimaseks korraks, aga ma ei ütle seda pettumusega hääles. Hoopis vastupidi! Kui Rockstar vajab aega, siis võtku nii palju kui tarvis. Minevik on näidanud, et just aeg on tihtipeale see kõige parem ravi, seda mitte ainult armastuses vaid ka videomängude puhul. Ükski fänn ei soovi näha katkist mängu, eriti veel GTA seeria osa.

pcvinewood_full

Rockstar andis välja ka ametliku teate, kus vabandati juba väga pikalt oodanud fännide ees. Nad selgitasid, et mäng vajab veel natuke tööd, et kõik oleks perfektne. Lisaks mainiti ära, et Heistid ja mitmikmängu osa vajab samuti poleerimist. Heiste on nüüd oodata konsolidele 10. märtsil. Kokkuvõtvalt ei ole PC versioon lihtsalt veel valmis. Kas ta on seda 14. aprillil või läheb minu ennustatud kuupäevade jada paika, seda näeme juba aprillis. Kõik, kes on soovinud GTA V-ite mängida, on seda niikuinii juba teinud. Pigem ootavad mängurid arvutiversioonist kui tänapäevase jõudluse musternäidist. Seda loodetavasti kõige terviklikumal kujul, mida on võimalik esitada.

Allikas: MCV