fbpx

Kui sa omad PlayStation 4 konsooli

Oddworld: New ‘n’ Tasty – ma vist kunagi mängisin seda

Täiesit nullist üles ehitatud uusversioon 1997. aastal ilmunud PlayStation 1 mängule Oddworld: Abe’s Oddysee, mis võiks kõik mängurid tagasi viia aega, mil rohi oli rohelisem, taevas sinisem ning mängukonsool hallim.

Valiant Hearts: The Great War – Ubisoft oskab isegi indie-mänge teha?

Rohkesti kiidusõnu pälvinud ning üheks Ubisofti eelmise aasta parimaks mänguks peetud Valiant Hearts: The Great War suudab kindlasti jutustada parema inimliku loo kui Watch_Dogs ja Unity kokku.

Kui sa omad PlayStation 3 konsooli

Papo and Yo – issi, aga ma ju kardan koletisi!

Kui isa on alkohoolik ning ainsaks sõbraks on pime kapp ning seal peituv lemmikmänguasi, tuleb silmad väga kõvasti kinni suruda ning avastada end muinasjutulisest maailmast.

Sherlock Holmes Crimes & Punishments – mmm (mulle meeldivad mõistatused)

„Kuritöö ja karistus“, Fjodor Dostojevski, Londoni eeslinnad, 6 mõrva ja 19. sajandi lõpp. On veel vaja midagi lisada? – Jah, Creepy Watson.

Kui sa omad PlayStation Vita konsooli

OlliOlli 2: Welcome to Olliwood – ma sõitsin ka väiksena rulaga

Hüppa kõrgemale, lenda kaugemale, tee pikem libistamine ning teeni suurim punktisumma, seejärel hakka algusest peale, sest järgmisel korral suudad ju veel paremini. Või libastu haledalt ning kõnni häbis teise tuppa. Ikka selleks, et sealt naasta ning uuesti alustada. OlliOlli 2: Welcome to Olliwood on saadaval PS+ kasutajatele lisaks Vitale ka PlayStation 4 platvormil. Mängusalvestusi saab ka jagada.

CounterSpy – parem kui GoldenEye 007?

Ilus pilt, ilus muusika, kõik pahad tahavad Kuud tuumapommiga õhku lasta. Mis neil viga on? Kas nad siis ei tea, et see toob kaasa endaga enneolematud tagajärjed… Või ongi see nende eesmärk? Saadaval lisaks PlayStation Vitale ka PlayStation 3 ja PlayStation 4 platvormidel.

Allikas: PlayStation Blog