fbpx

The Walking Dead, The Wolf Among Us, Game of ThronesTales from the Borderlands alles valmimisjärgus olev Minecraft: Story Mode on Telltale Gamesi uue tulemise põhilised mängud. Nüüd lisandub niigi suurele kogusele veel käimasolevatele seeriatele ka Marveli superkangelaste universum. Millest hakkab rääkima Marveli ja Telltale’i ühine looming? Veel on raske öelda, sest ametlikku vastust pole saabunud, kuna mängu ilmumiseni peab ootama aastani 2017. Teades, et Telltale’i mäng ilmub enne filmi Avengers: The Infinity War esimese osa kinodesse jõudmist, võib spekuleerida, et tegu on Avengers: Age of Ultroni ja The Infinity Wari vahel aset leidvate sündmuste tõlgendusega. Võib olla on tegu hoopis looga Marveli filmiuniversumisse naasnud Ämblikehest või leiab tegevus aset Thanose lapsepõlves. Praegu saame teha ainult eeldusi.

secret-invasion-marvel-d184d18dd0bdd0b4d0bed0bcd18b-966213

Usun, et Marveli tegelased on Telltale’i juures kindlates kätes, kuigi ma ei taha uskuda, et Disney ja Marvel ei mõelnud korra ka natuke suuremalt. Marveli tegelastest pole tehtud palju häid mänge. Enamik neist on odavad ja tühjad kestad, mis lastakse välja vastava filmi ilmumise ajaks ning paljud valmisid ka Activisioni käe all. Praegu kujutan küll ette, mida suudaks teha Marveli materjaliga näiteks Ubisoft, Bethesda ja EA – suured avatud maailmaga mängud superkangelastest. Samas mõistan ka Disney ja Marveli otsust eelistada Telltale Games’i – nad on väga populaarsed, aga mängude tootmiskulud on kordades odavamad kui suurtel rahvusvahelistel stuudiotel. Lisaks on Telltale’il üks suur eelis – nad keskenduvad tegelastele ja loole. See annab Marvelile võimaluse lahata tegelasi, kes on saanud vähe ekraaniaega, aga on varsti ilmumas mõnda tulevasesse filmi.

Marvel Gamesi juht andis mõista, et Telltale’iga koostöös valmivad mängud saavad olema peenelt viimistletud, seksikad ja muidu võimsate visuaalsete lahendustega. See tähendab, et Telltale’i kirjutajad loovad usutava maailma, huvitavad tegelased ja südameid murdvad valikud ning Marvel annab kõik rahalised vahendid, et muuta mäng senistest suurimaks. See tooks uusi tuuli ka stuudiole kohati isegi liiga omaseks muutunud stiilile.

Mõte tundub huvitav, aga seda kõike saame näha alles kahe aasta pärast.

Allikas: The Verge