fbpx

E3 on nüüd ametlikult alanud ja esimese suure pressikonverentsiga maha saanud Bethesda näitas ahnetele silmadele nii uut Doomi kui ka kaua-oodatud neljandat osa Fallouti seeriale. Kõige tipuks kuulutati välja ka Dishonored 2, mis jõuab meieni alles 2016. aastal.

Dishonoredi järje tulek oli pigem kindel, kuid kahtlaseks jäi see, kas kõledas ja futuristlikus Inglismaal aset leidnud lugu reetmisest, armastusest ja autundest ikkagi lähi-aastatel meieni jõuab. Rõõm on tõdeda, et Dishonored 2 ei ole enam kuulujutt, vaid selge reaalsus. Kõige tipuks ilmnes tõsiasi, et mängu uueks peategelaseks on esimese osa kõrvaltegelane, printsess Emily Kaldwin, kellega peakangelane Corvo Attano reeturlikud riigipöörajad ükshaaval võimult eemaldas.

 

Arkane Studios andis teada, et mängija saab valida nii Emily kui ka Corvo vahel. Emily võimekus hiiliva salamõrtsukana pannakse proovile talle väga omaste võimetega, mis erinevad suuresti Corvo oskustest. Nagu treilerist näha, on esimese Dishonoredi maailma seekord laiendatud ja teises osas pakutakse hoopis eripärasemaid piirkondi ja vaenlasi. Dishonoredi teisel osal on kanda üsna raske koorem, et tõestada suurepärasele eelkäijale oma tegelikku palet.

Peale kaunilt vormitud treileri, uue peategelase ja sünopsise avalikustamise, ei pakkunud Arkane Studios uue mängu kohta mitte midagi muud. Tuleb teha julge järeldus, et mäng on veel varajases arenduses. Sarnaselt esimese mängu esmasele treilerile anti seeria austajatele ikkagi korralik doos Dishonoredi kõledat maailma, mida me kõik kindlasti juba igatseme.

Dishonored-5

Kuna Dishonored 2 on veel kaugel, tasub pilgud pöörata suve lõppu, sest Dishonored: Definitive Edition ilmub just siis. Definitive Edition on parandatud graafikaga uustöötlus nii uue põlvkonna konsoolidele kui ka arvutitele, mis sisaldab kõiki allalaetavaid lisasid, mille hulka kuuluvad ka loopõhised lisad The Knife of Dunwall ja The Brigmore Witches.