fbpx

Üllatav on tõdeda, et tavapärase tumeda fantaasiaga rikastatud seikluse asemel soovib Ninja Theory mängijateni tuua hoopis teistsugusest vaatenurgast inspireeritud kolmanda isiku vaates seiklusmäruli, mil nimeks Hellblade.

Pealtnäha peituvad Hellblade’is elemendid, mis meenutavad Ninja Theory eelmisi mänge nagu Capcomi DmC: Devil May Cry, Sony Heavenly Sword või Namco Bandai Gamesi Enslaved: Odyssey to the West, kuid ometigi annab stuudio konkreetselt mõista, et Hellblade on kõle ja karmikoeline lugu rännakust põrgusse, kus põimuvad fantaasia ja reaalsus.

Nimelt on mängu peategelaseks keldi sõdalane Senua, kes kannatab vaimuhaiguse käes, mis segab kokku fantaasia ja reaalsuse, muutes naise niigi ohtliku teekonna vägagi keeruliseks, luupainajalikuks ja konfliktseks võitluseks iseendaga.

Ninja Theory on nüüd täiesti iseseisev stuudio, mis arendab ja levitab oma mänge ise, toetumata suuremate levitajate turvalistele õlgadele. Selge on aga see, et nüüd oli neil võimalus luua mäng, mis vaatamata oma tuttavlikkusele pakub julge ja teistest eristuva, intrigeeriva uue vaatenurga karmi sõdalase Senua seiklusele tumedas ja ohtlikus maailmas, kus peakangelanna peab rinda pistma eelkõige iseenda lõhkise mõistusega.

Kindlasti ilmub mängu kohta rohkelt materjali E3 ajal, kuid seniks tasub Ninja Theory kodulehel silma peal hoida. Hellblade on tõenäoliselt mäng, mis võib veel väga palju üllatada.

Allikas: Hellblade